2777
2789

دوستمه یهو باهام کات کرد و اینا من کاریش نداشتم 

یهو فرداش زنگ زد بهم یه سوال همینطوری پرسید منم خیلی عادی جواب دادم 

بعد دیگه نه پیامی نه زنگی 

الان اگه میخواس کات کنه چرا زنگ زد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش گیر بوده بهتون

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

خخ 😁قشنگ معلومه پشیمونه ..منتظر تو دوباره رجوع کنی بهش ،خودش روش نمیشه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اره هردو دختریم

کآرش گره گیر هم نباشه تو آب نمک گذاشته شمارو تا اگر نیاز به کمک شما داشت کارشو راه بندازی

من یه رفیق دارم ۷ ساله رفیقیم بچه سال هم نیستیم ( من ۱۰ دی ۳۹ سالم تموم شد اون ۵ سال هم از من بزرگتره )

از خرداد ماه هر چی زنگ زدم جواب نداد پیام دادم هر بار گفت دستم بنده زنگ میزنم _ جایی هستم زنگ میزنم خلاصه ۳ ماه منو اینجور پیچوند منم دیگه نه زنگ زدم نه پیام دادم

تا ۴۰ روز پیش زنگ زد به خط پسرم ( میدونست که به خط خودم زنگ بزنه جوابشو نمیدم ) منم جواب ندادم بلند جوری که بشنوه به پسرم گفتم بگو مامانم دستش بنده بعدا خودم جواب میدم

دیگه زنگ نزدم

تا هفته پیش کلی زنگ زد جواب ندادم پیام داد رک گفتم نه وقت صحبت کردن دارم نه حوصله شو زنگ هم زد بعد ۲ تا بوق رد تماس دادم با پیام هی التماس کرد جوابشو ندادم

خخ 😁قشنگ معلومه پشیمونه ..منتظر تو دوباره رجوع کنی بهش ،خودش روش نمیشه

من نمیخوام برم جلو چون من مگه مسخرشم یه روز میگه رفیق فابمی فرداش اینطوری میکنه 

بعد منو از چنلش ریمو کرده میگه پاک کردم چنلو😐 میگم چرا دروغ میگی قبول نمیکرد میگفت نه پاک کردم

فکر کنم همون توقع داشت من برم بعد الان نرفتم شمارمو پاک کرده

من نمیخوام برم جلو چون من مگه مسخرشم یه روز میگه رفیق فابمی فرداش اینطوری میکنه بعد منو از چنلش ریمو ...

پس ولش کن اون مشخصه غرور داره توهم خودت و کوچیک نکن ..فراموشش کن یوقتا باید بعضیا رو از زندگیت حذف کنی

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کآرش گره گیر هم نباشه تو آب نمک گذاشته شمارو تا اگر نیاز به کمک شما داشت کارشو راه بندازیمن یه رفیق ...

وا چرا مردم اینطوری میکنن 

بعد جالبه وقتی مثل خودشون رفتار مبکنی ناراحت میشن 

بهترین کارو کردی مثل خودش 

من امسال دوازدهمم اینو تو مدرسه میبینمش و بقیع هم ببینن باهم نیستیم گیر میدن قهر کردین واقعیت حوصله اینجور چیزا رو ندارم این چندماه که به کنکورم مونده 

فقط امیدوارم تو مدرسه عادی رفتار کنه

پس ولش کن اون مشخصه غرور داره توهم خودت و کوچیک نکن ..فراموشش کن یوقتا باید بعضیا رو از زندگیت حذف ک ...

اره من کاریش ندارم ولی خوب یهو به خودم میام میبینم میرم پیامامو به خاطر اون چک میکنم که یه وقت شاید پیامی داده باشه 

برام سخته ولی دارم تلاشمو میکنم