2777
2789
اینکه بخای بری فروشندگی به علاقت بستگی داره، دوستش داری برو نه نرو

نیاز مالی ندارم بابام تامینم میکنه 

ولی این پیشنهاد یکم وسوسه ام کرد .مامانم میگه کارگریه و در حدم نیست که بعد اونهمه درس و اینا برم فروشندگی  خودم نمیدونم چیکار کنم 

بازهم براش زحمت کشیدیم......

عزیزم من خودمم لیسانسم سال ۸۵ فارغ التحصیل شدم میزدن تو سر برای رشته ام و استخدامم

دو جا کار میکردم هم اموزش و پرورش هم هتل

اگر فرصت داشتم جاهای دیگه هم میتونستم کار کنم 

ولی الان واقعا از این خبرا نیست  همه اطرافیان با فوق لیسانس و دکترا بیکارن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اگه لیسانس نداشته باشی کسی بهت کار نمیده. مدرک دکترا کارگری میکنن و اسنپ کار میکنن. تعادل بین مدرک و حرفه و درآمد وجود نداره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
نیاز مالی ندارم بابام تامینم میکنه ولی این پیشنهاد یکم وسوسه ام کرد .مامانم میگه کارگریه و در حدم نی ...

خوبه که نیاز مالی نداری ، اما آدم خودش شرایطش رو داشته باشه ک بتونه به درآمد برسه یه استقلال خاصی به آدم میده

برای اینکه وارد بازار کار شد اولش باید کارهای متفاوتی رو انجام داد تا کم کم با کسب تجربه به پیشرفت رسید( مثلا چطوری؟ مثلا میری فروشگاه چم و خم کار رو میبینی، یهو تصمیم میگیری خودت یه فروشگاه بزنی) 

عزیزم ما با مدرک فوق لیسانس داریم مجسمه درست میکنیم میفروشیم، شرایط شغلی دیگه مثل قبل نیست

خدا رو چه دیدی