2777
2789
عنوان

از الان بخونم دندون پزشکی میارم

224 بازدید | 15 پست

صادق باشین اگه امیدی نیست بهم بگید پشت کنکوریم امیدی ندارم اگه استارت بزنم از الان دندون پزشکی میارم؟ نه ماز ثبت نام کردم نه قلم چی توان مالیش ندارم خودم خونه درس میخونم با ویدیو اردیبهشت و تیر هم کنکوره... 

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

میانگین ۸ تا ۱۲ ساعت 

کیفیت درست

تست میانگین ۱۵۰ تا ۳۰۰

کار کردن حداقل ۲ منبع

ازمون و تحلیل حتی خودت تو خونه بدی

اینا مهمه

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

منم هدفم همینه ولی حتی اگه بهم بگن نمیشه بازم ادامه میدم تا عکس حرفشونو ثابت کنم تو هم شروع کن تا تیر کلی مونده

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون که 5 سال دیگه نگی ایکاش حداقل تلاشمو میکردم شاید میشد.. 

اگه قبول شدی که به هدفت رسیدی 

اگه نشدی از فرصتت استفاده کردی و شایدی باقی نمیمونه

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
اگه سطح درست خوبه بله میشه

من پایه ام قویه تقریبا معدل پایه 12 هم متوسط رو به بالاست میخوام ترمیم بزنم به نظرت میتونم تا اردیبهشت کنکور و برسونم یا همون تیر بهتره؟

چون شنیدم اردیبهشت تراز بهتری داده پارسال

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من پایه ام قویه تقریبا معدل پایه 12 هم متوسط رو به بالاست میخوام ترمیم بزنم به نظرت میتونم تا اردیبه ...

میتونی برسونی

لزومی نداره حتما همه فصلها و درسها رو بخونی فقط اونایی که میخونی مسلط باش قشنگ یاد بگیر تموم هم میکنی حتما نگران نباش

مسلط باش یعنی چی یعنی نود درصد سوالاتی که از فصلی ک خوندی میاد رو بتونی حل کنی 

فکر میکنی چند درصد اینطورین؟ اگر یک درصد اینطور باشن خوندن ولی مسلط نیستن خب به چه درد میخوره کنکورشون هم خراب میکنن