2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا انقدر تاپیک خیانت نزنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست
بیچاره شوهرت 😕عزیزم چقدر تحت تاثیر تاپیک های اینجایی؟ !بیشترشو بشنو و باور نکن.....

اره خیلی جدی گرفتم حرفای اینجارو.همش منتظرم شوهرم بهم خیانتدکنه

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

کلا نی نی سایت روز ب روز عجیب تر میشه 

یادش ب خیر ی زمانی تاپیک در ارتباط با عنوان همین سایت میذاشتیم 

هی تند تند صفحات میرفت جلو و خانوما چقدر مودب تر بودن 

از سال نودوپنج خیلی اوضاع ریخته بهم 

همش خیانت و دعوا و دورغ 

خانوما هم ماشالله خوب دست ب دعواشون عالیه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا این کارو نکن به نظر من بعضی وقتا آدم بعضی چیزهارو ندونه بهتره

من بشوهرم به اندازه چشمام اعتماددارم ولی خیلی جدیداکنجکاوشدم ببینم گوشیش چخبره

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …

حالا من برعکسم.تاپیک های خیانت برای من نه تنها بد نبوده بلکه برعکس بیشتر پی بردم که چقدر شوهرم سر سنگین و بی برنامه اس.اادم وقتی شوهرای اونارو مقایسه میکنه میبینه.اخه من به چی این بی نوا گیر بدم فداش بشم.

من بشوهرم به اندازه چشمام اعتماددارم ولی خیلی جدیداکنجکاوشدم ببینم گوشیش چخبره

پس این کارو نکن باعث میشه نسبت بهش بدبین بشی خودتم اذیت میشی

انسانیت کامل ترین دین
واااااااا چکار با اون بدبخت داشتی 😐این تاپیکا بد که نیست تازه برا من که کلی تجربه اس ولی اگه اینجور ...

اره دقیقا از عذاب وجدان دارم میمیرم .

بدبخت همش بهش گیر دادم چرا گوشیتو قایم میکنی چرا سایلنت میکنی .بیچاره تمام صفحات گوشیشو باز کرد برام.گفتم حتما پاک کردی خیلی زورش اومدگریه کرد.گفت من عین گل دارم باهات زندکی میکنم این حقم نیست 

کلا نی نی سایت روز ب روز عجیب تر میشه  یادش ب خیر ی زمانی تاپیک در ارتباط با عنوان همین سایت م ...

عزیزم این تغییرات ربطی به نی نی سایت نداره فقط ...کلن جو جامعه ریخته به هم 😓معلوم نیست به کجا داریم میریم😓

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اره خیلی جدی گرفتم حرفای اینجارو.همش منتظرم شوهرم بهم خیانتدکنه

عزیزمـ باور کن بیشتر اینجور تاپیک ها سرکاریه....... اصلا فکرتو درگیرش نکن. آدم یه چیزایی بدونه خوبه ولی نباید به پیشواز اتفاقی که هنوز نیفتاده و انشاللههههه هیـــــــچ وقتم نمیفته رفت.

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

تاپیک خیانت عیبی نداره ی جور درد دل هست. اما خانومایی که تجویز طلاق یا جاسوسی و هک و تعقیب و ... میدن واقعا مشکل رو پیچیده میکنن و اونا هستن که روی شما تاثیر میذارن نه تاپیکای خیانت. زندگی که بخوای با جاسوس بازی حفظش کنی دوزار نمی ارزه. همش استرس داشته باشی و مدام مچ شوهرتو بخوای بگیری. این که اسمش زندگی نیست. 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
عزیزمـ باور کن بیشتر اینجور تاپیک ها سرکاریه....... اصلا فکرتو درگیرش نکن. آدم یه چیزایی بدونه خوبه ...

مرسی گلم اره از دست خودم عصبانی هستم .کلا یه چیزی که هست اینه که ما تو زندگیه های اونایی هم که راست میگن نیستیم.بخدا اگه پای حرفرشوهراشونم بشینیم.شاید بهشون حق هم بدیم 

تاپیک خیانت عیبی نداره ی جور درد دل هست. اما خانومایی که تجویز طلاق یا جاسوسی و هک و تعقیب و ... مید ...

واقعا من قبلا دلم اروم اروم بود شوهرم یک ماهم از من دور بود دلم قرص و محکم بود.با هر کدوم از دوستاش یا هر چیز دیگه ای .اما الان مدام بهش گیر میدم به دوستاش گیر میدم .همش دلهره دارم

مرسی گلم اره از دست خودم عصبانی هستم .کلا یه چیزی که هست اینه که ما تو زندگیه های اونایی هم که راست ...

عزیزم آخر حرفتونو اصلا قبول ندارم. خیانت هیـچ توجیهی نداره. 

اگه مشکلی دارن طلاق بگیره بعد برن پی هرر کی دوسش دارن!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

واقعا من قبلا دلم اروم اروم بود شوهرم یک ماهم از من دور بود دلم قرص و محکم بود.با هر کدوم از دوستاش ...

بیخیال شو به خدا هر چقدر گیر بدی بدتر میکنن.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
عزیزم آخر حرفتونو اصلا قبول ندارم. خیانت هیـچ توجیهی نداره.  اگه مشکلی دارن طلاق بگیره بعد برن ...

نه نه  اصلا خیانتو توجیح نمیکنم .و از ته دلم میگم هیچ زن یا مردی حقش نیست بهش خیانت بشه.منظورمو بد رسوندم .این بود که اینجا همه طرفه به قاضی میرن.واون اقا نیست که از خودش دفاع کنه و ایرادهای خانمارو بگه .پس اصلا نمیشه نه نظر داد نه حق داد.