سه چار روزه شروع کردم پسرمو از پوشک بگیرم . ۲۶ ماهشه . سه روز اول خیلی خوب بود . نمیگفت . ولی خودم نیم ساعت یه بار که میبردمش راحت جیش یا پی پی میکرد . حالا امروز از صب میگه پی پی دارم و تا میبرمش گریه میکنه میگه میترسم و تمام شد و پی پی نمیکنه . خیلی اعصابم به هم ریخته . آخه عادت داشت روزی سه چار بار پی پی میکرد . حالام هی میگه دلم درد میکنه و پی پی نمیکنه . چن بارم دعواش کردم حسابی که پشیمون شدم .. نمیدونم چه کنم . راهنماییم کنن خواهشا 😣😥
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صبر صبر صبر...عزیزم هم شما و هم بچتون سخت ترین مرحله کودکی رو دارین میگذرونین فقط بدون ک با صبر میتونی راحت پشت سر بذاریش...تنها جایی ک تا میتونی باید جایزه بدی و تشویق کنی همینجاست...دعوا و تنبیه تعطیل...
شنیدمت ک نظر میکنی ب حال ضعیفان...تبم گرفت و دلم خوش ب انتظار عیادت..اللهم عجل لولیک الفرج