2777
2789
عنوان

مامانا بیاین . پوشک 😥😥

217 بازدید | 25 پست

سه چار روزه شروع کردم پسرمو از پوشک بگیرم . ۲۶ ماهشه . سه روز اول خیلی خوب بود . نمیگفت . ولی خودم نیم ساعت یه بار که میبردمش راحت جیش یا پی پی میکرد . حالا امروز از صب میگه پی پی دارم و تا میبرمش گریه میکنه میگه میترسم و تمام شد و پی پی نمیکنه . خیلی اعصابم به هم ریخته . آخه عادت داشت روزی سه چار بار پی پی میکرد . حالام هی میگه دلم درد میکنه و پی پی نمیکنه  . چن بارم دعواش کردم حسابی که پشیمون شدم .. نمیدونم چه کنم . راهنماییم کنن خواهشا 😣😥

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره زودازپوشک بگیرش پوشک گرون شده لامصب ای خدا😢

حاضرم تا آخر عمرم از شکمم بزنم و پوشکش کنم بخدا اگه میشد . خیلی سخته از پوشک گرفتن . امروز اینقد حرص خوردم نصف عمرم رفته 😢

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

احتمالا از اینکه پی پیشو دیده ترسیده 

دختر منم اینقدر ترسید فکر میکرد یکی از اعضای بدنشه و تا چند روز نگه داشت از همون موقعم یبوست گرفت

واسه پی پی پوشکش کن که نبینش

بزار یکم بزرگتر شد پی پیشو ببر دستشویی

حاضرم تا آخر عمرم از شکمم بزنم و پوشکش کنم بخدا اگه میشد . خیلی سخته از پوشک گرفتن . امروز اینقد حرص ...

چرا هم خودتو استرس میدی هم بچه رو؟

نرمالش از ۳۰ ماهگی به بعده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
فقط طلاق😂😂😂😂😅😅😅😅

والا از عصرم که شوهرم اومده رفتم تو قیافه . هی میگه چی شده از چیزی ناراحتی . هی میگم بام خرف نزن عصبیم .. عنقریبه یه پوشک گرفتن به طلاقم برسه 😐

صبر صبر صبر...عزیزم هم شما و هم بچتون سخت ترین مرحله کودکی رو دارین میگذرونین فقط بدون ک با صبر میتونی راحت پشت سر بذاریش...تنها جایی ک تا میتونی باید جایزه بدی و تشویق کنی همینجاست...دعوا و تنبیه تعطیل...

شنیدمت ک نظر میکنی ب حال ضعیفان...تبم گرفت و دلم خوش ب انتظار عیادت..اللهم عجل لولیک الفرج
حاضرم تا آخر عمرم از شکمم بزنم و پوشکش کنم بخدا اگه میشد . خیلی سخته از پوشک گرفتن . امروز اینقد حرص ...

شرت آموزشی بگیرخب اولش سخته دیگه ولی بعدراحت میشی

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
احتمالا از اینکه پی پیشو دیده ترسیده  دختر منم اینقدر ترسید فکر میکرد یکی از اعضای بدنشه و تا ...

آره .. تا دیروز خوب بودا .. به نظرم خودمم ترسیده .. میترسم پوشکش کنم واسه پی پی عادت کنه دیگه ول نکنه .. کلا عادتشه به چیزی عادت کرد سخته بگیریش دیگه 

چرا هم خودتو استرس میدی هم بچه رو؟ نرمالش از ۳۰ ماهگی به بعده

چمیدونم والا . همه هی میگن پس چرا نمیگیریش .. آخه یه ساله تقریبا به حرف افتاده . همه میگن وقتی حرف میزنه چرا نمیگیریش

صبر صبر صبر...عزیزم هم شما و هم بچتون سخت ترین مرحله کودکی رو دارین میگذرونین فقط بدون ک با صبر میتو ...

مینرسم یبوست بگیره آخه . روزی سه چار بار عادت داشت