2777
2789
عنوان

بدبختی من از دو جا شروع شد

206 بازدید | 11 پست

یکی.   از اون روزی که هعی راه میرفتم سر چند تا تست چون وسواس درسی داشتم فکر می کردم هر چی سوال جواب میدم شانسیه.      دوم کانال اعترافات تلگرام که کلی اعترافات منفی خوندم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

اعترافا فیکه

چقدر من خر بودم قبول می کردم باز ازون بدتر میرفتم نی نی سایت و چمدونه اخبار منفی می خوندم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای منم اعترافات تلگرام کامنت ها هم همه توهین و بی احترامی چند بار کامنت گذاشتم اصلا افتضاح بود

فیک بودن از نظرت آخه حتی به محارمشون هم رحم نمی کنن

واای منم اعترافات تلگرام کامنت ها هم همه توهین و بی احترامی چند بار کامنت گذاشتم اصلا افتضاح بود

من این کانال اشغال رو نمی دونم از کجا گیر اوردم

فیک بودن از نظرت آخه حتی به محارمشون هم رحم نمی کنن

اره بابا فیک بودن میان کامنت هارو میخونم ملت سرو کار میزارن بعدا می‌شینن به ما می خندن خدارشکر دیگ نرفتم سراغش یه مدت بدجور معتاد شده بودم همش این مزخرفات رو می‌خوندم 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

منم شانسی حدودا یه سالی درگیری بودم

باز ازین بدتر رفتم نی نی سایت و چمدونه کلی اخبار خیانت خوندم

باز ازین بدتر رفتم نی نی سایت و چمدونه کلی اخبار خیانت خوندم

چمدونه یک سایتی هست با آدرس کلانتری شهر میذاره