2777
2789
عنوان

مهمونی برای فامیل همسر

240 بازدید | 27 پست

سلام دوستان اولین تاپیکمه تازه واردم  

یکساله ازدواج کردم و یه طورایی تازه عروسم

مدت ها بود خونه فامیل های همسرم رفت و آمد میکردیم دیگه دیدم بعد یکسال بهتره من دعوتشون کنم 

خاله ها و دایی همسرم و خانواده همسرم و ....

راهنمایی میخواستم 

حدودا ۱۶ ۱۷ نفریم و من تا حالا برای این تعداد غذا درست نکردم 

چه غذا و پیش غذا و دسر و سالادی خوبه به نظر شما؟

پذیرایی چطور باشه؟

نظر خودم رو بگم و شما با تجربه ها به عنوان خواهرم راهنماییم کنید

ترشی های فراوونی گزاشتم برای این فصل و امادن 

سالاد ماکارانی و ژله های متنوعی هم بلدم

کیک و نوشیدنی گرم خوبه؟

بعد دوستان برای این تعداد برنج رو بهتره از چه ساعتی بار بزارم؟

سلام عزيزم

انشاالله هميشه به شادي خونت مهمان بياد.

من مفصل برگزار ميكنم

چون شايد همون يكبار بشه ك ميان و هميشه خاطرشون ميمونه.

أصلا نگران بالا رفتن تعداد غذا نباش

همونجىري ك تعداد كم درست ميكني

اينجا همون رو با همون مواد اقزايش ميدي

از نظر چاشني و مواد.

من اوايل روي كاغذ مينوشتم

مثلا ٢ نفر اينقدر مواد ميخواد ضرب ٢٠ نفر ميكردم

و دقيق درست ميكردم تا بعدها ك دستم اومد.

💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میتونی برنج خوب عمل بیاری خودت بزار اگر نمیتونی و شک داری ریسک نکن برنجتو از بیرون بگیر از رستوران برنج خوب ایرانی بگیر تو قابلمه بیار تو خونت بکش تو دیس .. غذا هم چلو گوشت خوبه .‌ ماهی خوبه . مرغ شکم‌پر بزار سه تا .‌ زرشک پلو .. قرمه سبزی یا قیمه اگر میتونی خوب دربیاری .. دو تا از اینا رو انتخاب کن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

دو مدل دسر میتونه کافی باشه نوشیدنی هم که چایی دیگه تو این فصل ولی خب بخای بهتر باشه کاپوچینو از این شرکتی ها ک اکثرا بزرگتر ها پسند نمیکنن سلیقه ای هست 

برای غذا هم بنظرم مرغ انتخاب خوبیه همیشه از همه لحاظ 

دسر هم ژله 

ولی خب شیرینی هم میتونی بگیری ک هم جای دسر باشه هم کیک 

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

سلام دوست گلم انشالله ک خوشبخت باشین ب پای هم پیربشیذ برای غذا بنظرم یامرغ خورشت سبزی بپز یاکباب بخر با خورشت سبزی بده سالاد فصل سالاد ماکارانیم بزار برنجم‌بستگی ب این داره زود شام میخورن یا دیر ماخودمون زود شام میخوریم چهارنیم عصر اب برنج میزاریم ی دستور مرغ خوشمزه ام بهت بدم مرغ سرخ کن بعد پیاز فلفل دلمه هویج فراوان سرخ کن بریر رو مرغا بعدم کره زعفرون بده رو مرغت بزار دوساعت پخته بشه و بعد رب گوجه نمک زردچوبه فلفل ابلیمو سرخ کن بریز رو مرغ عالی میشه انشالله ک بهتون خوشبگذره♥️🌷

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
دو مدل دسر میتونه کافی باشه نوشیدنی هم که چایی دیگه تو این فصل ولی خب بخای بهتر باشه کاپوچینو از این ...

سالاد هم کاهو عالیه ترشی هم داری که

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

منم سه شنبه شب برای اولین بار فامیل همسرمو دعوت کردم😍

قرمه سبزی و فسنجون میخوام بزارم چون بچه هم هست و میدونم دوست دارن لازانیا هم گفتم بزارم با مخلفات

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

عزیزم چقد من ذوق کردم برات 😍چقد حس خوبیه اولین مهمونی بزرگ که میگیری 

برای این تعداد از قبل نگاه کن ببین ظرف کافی داری 

از شب قبل همه ظرف ها و آماده بزار که خیالت راحت باشه 

شام هم مرغ درست کن با قرمه سبزی 

قرمه سبزی و از شب قبل بزار تا حسابی جا بیوفته و ظهر خاموش کن زیرش و ، اگه بخاری دارید بزار رو بخاری گرم بمونه یا بزار کنار غروب گرمش کن .

مرغ هم اول یه دور بجوشون در حد ۱۰ دیقه بعد بشورش تا کثیفی هاش بره .خوب سرخش کن و بریز قابلمه و سس که براس درست کردی و بریز روش .

برنج هم نه خیلی  کم درست کن نه زیاد 

جوری باشه دو تا دیس هم اضافه تو سفره باشه 

ساعت ۵ آب برنجت و بزار ...

اگه کیک هات خوب میشن برای پزیرایی یعد شام چای و کیک اسلایس شده 

با میوه کافیه. البته حدس می‌زنم مهمون هات برات شیرینی ام بیارن 

برای سالاد هم سالاد کاهو خوبه با ترشی 

زیاد برا خودت سختش نکن سالاد ماکارونی و ... 

ان شاالله بهترین مهمونی و بدی😍😍😍

مرغ تعداد زیاد خیلی خوشمزه تر از اینی ک برای خودتون درست میکنی میشه 

سوپ هم پیش غذای مناسبیه  

دو مدل دسر میتونه کافی باشه نوشیدنی هم که چایی دیگه تو این فصل ولی خب بخای بهتر باشه کاپوچینو از این ...

چون اولین باره میان احتمال زیاد خودشون شیرینی میارن دودلم کیک درست کنم یا همون شیرینی که میارن کافیه؟