2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدن😐💔

136 بازدید | 28 پست

خانوادم قبلا میگفتن تو رو تا قبل از ۳۰ اصلا شوهر نمیدیم الان نمیدونم چشون شده هر روز یکیو معرفی میکنن😐💔

توی تاپیکهای قبلیم هس که گفته بودم مامانم اومده بود یه کثافتی که من ازش متنفرمو ۲۰ سالم ازم بزرگتره رو بحثشو پیش کشیده بود اونو تازه داشتم هضم میکردم قبل خواب گریه میکردم میگفتم خدایا این چه شانسیه تا امشب که بحث پول شد من گفتم از بی پولی رنج میبرم بابام گفت تو رو میدم به یه پولدار😐💔اینو گفت یک ساعت بعدش گفت یه پسره هس نظامیم هست پسره یکی از رفیقام پولدارم هست😐💔گفتم چی میگی؟پولش تو اونجای ننش الان وقت این حرفاست تو این سن؟

بعد میدونه من از نظامیا خوشم نمیاد گفتم اصلا بحثشو پیش نیارید اد همون که بدم میادو میان میگن

من فکر میکردم بابام پشتمه ولی دیدم نه

تنها کسی که نگرانم داداشمه اون گفت این چرت و پرتاتونو جمع کنید هر سری بحث یه اسکولیو میاید پیش می‌کشید گفت الان وقت این حرفا نیس تا ۱۰ سال دیگه اون موقعه وقتشه

من نمیدونم دیگه از دستشون چیکار کنم خستم کردن همش حس میکنم تو این خونه اضافیم منو میخوان بندازن بیرون💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۷🥲

تو لایق اون چیزی هستی که 

خودت میخوای نه چیزی که 

بقیه رو راضی نگه میداره...❤️

دیگ غر نزن جلوشون روی درست ایندت تمرکز کن به خداامام رضا توکل کن ازحضرت فاطمه بخاه راه درست بزاره جلوت کمکت کنن انشالله ک خوشبخت ترین میشی دخترمهربون🤌🏻🥲♥️🫂💋

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
هعییهزار بار گفتم نگید من خوشم نمیاد باز میگن

وقتی در باره خواستگار بحث میکنن جواب نده برو تو اتاقت 

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁