سلام دوستان عزیزم هفته ۱۷م بارداریم چند روزه طرف چپ رحمم درد میکنه و تیر میکشه مخصوصا وقتایی که زیاد میشینم . آیا طبیعی هستش؟ با توجه به اینکه وضعیت نی نیم بریچه و هنوز جنسیتش هم مشخص نشده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید سوالم بی ربطه استارتر جان شما قبل از اینکه بفهمی بارداری قبل موعدت... هم زیر دلت درد میگرفت؟
نه عزیزم من تا یک ماه هرچی بییی چک زدم منفی بود و نشون نمیداد بارداریمو و کلا منتظر بودم پریود شم فقط سینه درد خیلی خیلی شدیدی داشتم و دل درد خفیفی ک فکر میکردم میخوام پریود شم
ممنون عزیزم الان بایکی از دوستام ک ماما هستن چت کردم گفتش باید شیاف پروژسترون مصرف کنی بنظرتون درست ...
من واسه درد شیاف استفاده نکردم فقط یه وقتایی لک میبینم وقتی نزدیک پریودم میشم اونم هربارب دکترگفتم گف شیاف بذارمنم فقط یبارشوگذاشتم دیگه ام نذاشتم ولی ب دکترمم نگفتم نمیذارم شیاف ازسقط جلوگیری میکنه ضخامت رحموزیادمیکنه باعث میشه جفت بهترب رحم بچسبه
❤الهی به امیدتو❤ 👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙