2777
2789
عنوان

دل درد در بارداری

239 بازدید | 17 پست

سلام دوستان عزیزم هفته ۱۷م بارداریم  چند روزه طرف چپ رحمم درد میکنه و تیر میکشه مخصوصا وقتایی که زیاد میشینم . آیا طبیعی هستش؟ با توجه به اینکه وضعیت نی نیم بریچه و هنوز جنسیتش هم مشخص نشده

♡*مامانِ کیان*♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید سوالم بی ربطه استارتر جان شما قبل از اینکه بفهمی بارداری قبل موعدت... هم زیر دلت درد میگرفت؟

ببخشید من تجربه مو میگم تا استارتر بیاد.من هفته ۶ هستم قبل از اینکه بفهمم باردار هستم زیر دلم درد میکرد الانم همونطورم.

انشالله زود باردار شی.من بعد از یکسال باردار شدم.ناامید نباش عزیزم.

ببخشید سوالم بی ربطه استارتر جان شما قبل از اینکه بفهمی بارداری قبل موعدت... هم زیر دلت درد میگرفت؟

نه عزیزم من تا یک ماه هرچی بییی چک زدم منفی بود و نشون نمیداد بارداریمو و کلا منتظر بودم پریود شم فقط سینه درد خیلی خیلی شدیدی داشتم و دل درد خفیفی ک فکر میکردم میخوام پریود شم

♡*مامانِ کیان*♡

چیزی نیس منم اینطوری شدم رفتم بیمارستان همه چی هم خوب بودالان دویاسه هفته ام ازش میگذره دکترمیگف داره بزرگ میشه این حالتو داری ومدام بایدجاب جاشی زیادیه حالت نباش استراحت کن ب پهلوی چپ بخواب توکلت بخداباشه

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
چیزی نیس منم اینطوری شدم رفتم بیمارستان همه چی هم خوب بودالان دویاسه هفته ام ازش میگذره دکترمیگف دار ...

ممنون عزیزم الان بایکی از دوستام ک ماما هستن چت کردم گفتش باید شیاف پروژسترون مصرف کنی بنظرتون درست میگه؟؟؟

♡*مامانِ کیان*♡
ممنون عزیزم الان بایکی از دوستام ک ماما هستن چت کردم گفتش باید شیاف پروژسترون مصرف کنی بنظرتون درست ...

من واسه درد شیاف استفاده نکردم فقط یه وقتایی لک میبینم وقتی نزدیک پریودم میشم اونم هربارب دکترگفتم گف شیاف بذارمنم فقط یبارشوگذاشتم دیگه ام نذاشتم ولی ب دکترمم نگفتم نمیذارم شیاف ازسقط جلوگیری میکنه ضخامت رحموزیادمیکنه باعث میشه جفت بهترب رحم بچسبه

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙