2777
2789
عنوان

بچه مثبت 😂💔

106 بازدید | 9 پست

من ۱۴ سالمه بچه مثبت نیستم همچین میدونم آبرو دارم هستم بچه فامیل همسن من من صورتم رو شیو کردم مامانش میگفت من تا دبیرستان نمیزارم و فلان دختر من فلان نمیدونه دخترش جلو چشم من قلیون کشید تازه پرو به منم تارف می‌کرد خیال کرده همه مثل خودشن من بابام بهم اعتماد داره چون آدمی که اهل این کارا نباشه معلومه بخدا خونشون میرفتیم قلیون میخواست بکشه یعنی مب رفت سمت قیلیون مامانش میزد بهش 😂💔واقعا چرا بعضیا میخوان بچهاشونو با پشم مثبت و پاک دامن نشون بدن کسی که بخاد کاری کنه میکنه همیشه که ننش بالا سرش نی

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

همیشه همینه ...

یکی از فامیلا ما میگفت دختر من چادریه با ایمانه مث تو نیست ک معلوم نیس برا کی تیپ‌میزنی ...(صرفا چون پیرهن میپوشم بیرون)

چن وقت بعد خبرش درومد با پسرا ....بله 

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینه ...یکی از فامیلا ما میگفت دختر من چادریه با ایمانه مث تو نیست ک معلوم نیس برا کی تیپ‌میز ...

یه بنده خدایی هم به من میگفت وای یکم روسریت رفت عقب من چهارم ابتدایی بودم

الان دخترش لخته کف اینستا و خیابون

یه بنده خدایی هم به من میگفت وای یکم روسریت رفت عقب من چهارم ابتدایی بودمالان دخترش لخته کف اینستا و ...

همین بخدا ...

آخرش همون چادریه رفت سراغ تر...ی...سام 

و من هنور دارم پیرهن میپوشم و به بقیه ثابت میکنم‌چون لباسم کوتاس آدم بی دین و ایمونی نیسم 😐😂

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

همین بخدا ...آخرش همون چادریه رفت سراغ تر...ی...سام و من هنور دارم پیرهن میپوشم و به بقیه ثابت میکنم ...

والا بخدا 😂💔

من یه دوستی دارم تو مدرسه چادر نمیپوشه ولی ۱ تار موش بیرون نی اگه چیزی بشه حرفی بشه از چشم من مبینن فکر میکنن خیلی با خداعه من میدونم چقدر بی تریبتو منحرفه

آفرین ک دختر خوبی هسی بابات بت اعتماد دارهسر قلیون ب ما اعتماد ندارن متاسفانهاینم بگم عه دم سطل زبال ...

یعنی چه عه دم سطل زباله برتون داشته