2777
2789

شوهرم ورشکسته شده با کلی بدیهی خواهشاً کیا تجربه داشتن بعدش جبران شده دلداریم بدید

برا ما یه بار پیش اومده دوباره از زیر صفر شروع کردیم و  سر پا شدیم دوباره نگران نباش پیش میاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم دو بار کامل ورشکست شد 

بار اول  ماشین زیر پامون فروختیم کم کم  سرپا شدیم قرض هامون دادیم 

برای بار دوم. بازم یه ماشین برا پسرم خریده بودیم. اون رو فروختیم  هر دوبار طلاهم و فروختم و وام  این جور چیزا. خدا روشکر. داره اوضاع خوب میشه 

هر دوبار کاملا  از نظر مالی عقب افتادیم ولی خدا کمک کرد و داریم سرپا میشیم 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

مال من کل زندکیشو از دست داده همه چی رو واسه بدیهی فروختیم

نگران نباش خدا بزرگه. درست میشه. فقط نباید ناامید بشی و 

یک کم سختی داره. ولی از پیش برمیایین

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

احساس میکنم دیگه نمی‌تونیم مثل اول بشیم

سختی زیاد داره ولی پایانش خوبه 

ما سر اولی کل زندگیمون رفت سر قرض و قسط و خسارت و تعمیرگاه. هیچی نداشتیم. ولی خدا خیلی کمک مون کرد  به قول شوهرم به مو می رسد ولی پاره نمیکنه 

با دوتابچه که کلی هزینه مدارس و کلاس و.... خرج زندگی و بیکاری شیش ماهه شوهرم. استرس زیادی کشیدیم  ولی خداروشکر  تموم شد و کم کم سرپا شدیم.  کلی هم عقب افتادیم 

ولی تموم شد

سختی زیاد داره ولی پایانش خوبه ما سر اولی کل زندگیمون رفت سر قرض و قسط و خسارت و تعمیرگاه. هیچی نداش ...

ینی الان اون چیزایی اولو که از دست دادید درباره تونستید بهرید؟

ینی الان اون چیزایی اولو که از دست دادید درباره تونستید بهرید؟

بله  تونستیم خدا روشکر