2777
2789
عنوان

آنفولانزا گرفتم

153 بازدید | 18 پست

همسرم رفت بستنی خرید گفت بخور التهاب گلوت کم میکنه

خوردم لرز کردم

دستت درد نکنه 🥶🥶

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

بستنی وانیل داره گلودرد رو تشدید میکنه

چرا خوردی اخه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب سیب طبیعی خودت بگیر روزی ۳ تا ۴ لیوان بخور

دستور بارهنگ عرق نعنا گلاب حکیم خیراندیش هرشب بعد شام

برای سرفه خشک دو واحد روغن بادام شیرین را با ۵ واحد عسل ترکیب کرده شبی یک قاشق مرباخوری مزمزه کنید و آرام آرام بخورید

در صورت نبود عسل با شکر ترکیب کنید

دمنوش ترکیبی با بابونه .گل ختمی . آویشن . زوفا و عناب ده دقیقه بجوشون روزی ۳ لیوان بخورید

سوپ با شلغم و سیر و پیاز

دوسین روزی یک قاشق چای خوری بزرگسالان و به اندازه ی یه نخود نپخته بچه ها

ما خانوادگی اینجوری خوب شدیم حتما انجام بدید و به هرکسی که گرفته بگید انجام بدن ثواب داره در حد معجزه جواب میگیرید

در صورت گلو درد قرقره با آب و نمک و سرکه سیب 

نگفت لرز نمی کنی که. بستنی برای گلو درد خوبه. زود خوب شو ببینیم.😡

😭😭😭😭😭

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
نگفت لرز نمی کنی که. بستنی برای گلو درد خوبه. زود خوب شو ببینیم.😡

گفتم تاپیک بزنم ببینم واقعا خوبه

یا ایسگام کرد؟

یه دونه سیب رنده کن با دو لیوان آب بریز تو قوری بهش یه قاشق دارچین خرد شده و ۴تا دونه هل اضافه کن بذار رو شعله کم تا دم بکشه(۲۰دقیقه بعد از جوش زدن رو شعله خیییییلی کم)موقع خوردن هم بهش عسل اضافه کن ، حالت رو بهتر میکنه

یه دونه سیب رنده کن با دو لیوان آب بریز تو قوری بهش یه قاشق دارچین خرد شده و ۴تا دونه هل اضافه کن بذ ...

ممنون