اصلا نمیبینم کسی خبر نداره اخبار درباره وضع کرمان چیزی گفته یان؟ وضعیت اروم هست نیست ؟؟هیچکیو تو زندگیم ندارم برای همین تمام زندگیم شده اینجا که از شما عزیزان اطلاعاتی بگیرم...خیلی حالم بده بشدت از زلزله میترسم قلبمم که ناراحته ...اگه چیزی میدونین بگین ممنونتون میشم...هر روز تو سایت میرم همیشه زلزله هست تا ۴ریشتر ...
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
سلام کدوم شهری؟؟ کرمان که خبری نشده گاهی میاد نگران نباش توکل کن به خدا زیاد تو فکرش نرو من ...
کرمانم ...ای کاش اروم بگیرم ولی اخلاق گندی دارم که بیش از حد ترسوام همش کابوس میبینم زلزله رو سرم اوار شده ...فکر کنم کارم به مشاور بکشه ...اگه بگم روانم مریض شده شاید باور نکنی عزیزم...دهم اذر یه ۶/۱اومد ۲۱اذر دوتا اومد یکی ظهر یکی شب ۶/۲. ۶/۱ چی بگم والا...جون ب لب شدم از ترس
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.