2777
2789

هرروز صبح از وقتی چشممو باز میکنم تا لحظه ای که میرم تو تخت خوابم در حال فکر کردن به اینم که چیکار کنم پیشرفت مالی داشته باشم

شمام همین طورید یا من دیگه زیادی عجیب شدم؟

اینم بگم که خونه و ماشین دارم یعنی نیازمند نیستم که از سر نیاز ذهنم درگیر باشه

اگه اذیت میشی خب به نظرم خوب نیست

بستگی داره به خودت. ولی به نظرم اذیت کنندس فکر زیاد به چیزی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم فقط من اینطوری ام من خونه ندارم ونگران آینده ام میترسم خیلی از مستأجری از گرونی ها از این که میشه منم بتونم بخرم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

منم همینطور خونه و ماشین و یه باغ کوچولو داریم ولی همش غصه میخورم میگم بچه هام چی میشن فکر مالی ولم ...

اخه میدونی من باز به شما که بچه داری حق میدم 

من اخه بچه هم ندارم که بگم دغدغه ی آینده ی اونو دارم

فکر کردم فقط من اینطوری ام من خونه ندارم ونگران آینده ام میترسم خیلی از مستأجری از گرونی ها از این ک ...

وقتی خونه نداری طبیعیه عزیزم.انشالا بهترین خونه رو میخری به امید خدا

من اینطوری بودم 

تجربشو دارم نه خوب نیست 

اصلا خوب نیست 

ذهنم داغون شد 

اعصابم خراب شد سر هیچ و پوچ 

مسائل مالیم تموم شد مغزم گیر داد به یه چیز دیگه 

اون تموم شد دوباره ذهنم درگیر چیزای دیگه شد 

یعنی در اصل وسواس فکریه این 

مثلا  گیر داده بودم یه مدت چرا وسایل خونم زشته چرا پول ندارم 

بعد که همه چی خریدم 

گیر داده بودم چرا عکسای عروسیم زشتن شب تا صبح درگیر این بودم گریه میکردم