2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

نجس واس دهه ۷۰ و ۶۰ واس ان قشنگ

واقعا نذار چون الانهرچی حلیمه هاجر حکیمه کبری صغری اسیه وواسد حبیب عزیز ووو این هست دارن عوض میکنن واقعا تغیر اسم زیاد هست خانواده شوهرم ۵ نفرشون تغیر اسم داد واقعا قدیمی بودن

اگه مذهبی دوست داری بزار فاطمه زهرا زینب معصومه نرجس و از کجا پیدا کردی اخه حالا نرگسم یه چیزی به این فکر کن که فقط تو نیستی که صداش میکنی اون بچه میره تو جامعه و مورد تمسخر قرار میگیره و اعتماد بنفسش از بین میره

نرجس یه جوریه خیلی قدیمیه کلی اسم مذهبی هست 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

اسم زن دایی و زن عموی من نرگسه 

هردو متولد دهه پنجاه هستن 

قشنگعه ولی قدیمیه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
الان نرگس چشه که عربی شدشو بردارین بذارین رو بچتون؟ همون نرگس هم دیگه کسی نمیذاره

چیکار به کسی دارید آخه

درسته جامعه کوثر هست

اما خود شخص مهم تر هست

نرجس ، نام شخص مقدسی هست و تاثیر گذار قطعا در سرنوشت این بچه خواهد بود و برکت خواهد داشت

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
چیکار به کسی دارید آخهدرسته جامعه کوثر هستاما خود شخص مهم تر هستنرجس ، نام شخص مقدسی هست و تاثیر گذا ...

منظورم موثر یوده

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
شوهرم دوس داره نمیدونم قرار نیس بزارم هنوز

استارتر

این زندگی خودت هست

وقتی یه اسم آنقدر حالت رو خوب می‌کنه چرا میگی نه

اسم دختر من به نظر این دوستان قدیمی هست و عربی!!

اما نام شخص مقدس و بزرگی هست و چون اعتقاد به صاحب این نام دارم اینقدرررر صدا زدن دخترم برام لذت بخش هست  که هر دفعه بی نهایت لذت میبرم و خداروشکر که این این اسم رو گذاشتم در واقع برکتِ صاحبِ این نام، تو زندگی دخترم عمیقأ جاریه