2777
2789
عنوان

امروز یکی باحرفش دلمو شکوند

112 بازدید | 7 پست

من آدم ام که اصلا اصلا تو کار کسی دخالت نمیکنم به کسی جز آدمای خیلی نزدیکم نظر نمی‌دم کلا تو کار هیچکی دخالت نمیکنم اما چرا بقیه برای من نظر میدن اونم چه نظری آخه به تو چه من برا پسرم تولد نمی‌گیرم آخه به تو چه ....‌ 

گفت به شوهرم تو چرا برا پسرت تولد نمگیری ؟؟ اره درسته همه میگن تو خسیس هستی که نمی‌گیری . شوهرم هم هیچی نگفت چون براش خیلی احترام قائل بود اما چرا بقیه تو زندگی ما دخالت میکنند مگه اونا وقتی تولد میگیرن مارو دعوت میکنند اولین تولد پسرم مادر شوهرم چهار روز بود فوت کرده بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واسه آدم های مثل ما که سرمان تو زندگی خودمان هست اصلا غیر قابل تحمل کسی بخواد دخالت کنه

حالا اوناهم خیلی چیزا دارن من به روشون بیارم بپرسم بگم هااا وای به خودم همچین اجازه ای نمی‌دم 

میدونی قطع رابطه کردم ولی شاید تو نتونی بنظرم جواب بده در حدی که مثلن توان مالیشو نداشتم

همون دیگه مسخره می‌کنه دیگه میگه چقدر خسیس شدی که یه تولد برا پسرت نمی‌گیری یا گوسفند قربانی اش نکردی آخه به اونا چه آخه من پسره چند روز بعد فوت پدر شوهرم بدنیا اومد درست یکسال بعد درست فردای سالگرد پدر شوهرم که از مسجد برگشتیم که چند روز بعدش میشد تولد پسر من مادر شوهرم فوت کرد حالا خوبه ایشون فامیل نزدیک ماهس اینارو مسدونه باز میگه