2777
2789

۱۶ سالمه دلم میخواد یکی حرفامو بشنوه راهنماییم کنه ولی هیچکسو ندارم هوش مصنوعی مثل چت جی پی تی نیست که واقعی تر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول مادربزرگم که همیشه میگفت فرش خونت و بلند کن براش درددل کن فرش و بذار سرجاش

ولی برای ادمیزاد درددل نکن

اگر راهنمایی میخوای فقط مشاور و یک ادم امن و درست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

با خودم مثل دیوانه ها برای خودم ویس میگیرم با خودم حرف میزنمهر بارم از تنهایی که دارم گریه میکنم

آره منم خیلی با خودم حرف میزنم خیلییییی اما بعضی اوقات نیاز دارم یکی گوش بده  حرفم بگه کارم درسته یا غلط 

آره منم خیلی با خودم حرف میزنم خیلییییی اما بعضی اوقات نیاز دارم یکی گوش بده حرفم بگه کارم درسته یا ...

با کوچیک تر از خودت دوست شو اونا گوش میدن

برو کتابخونه با ادما دوست شو 

ادم مورد اعتمادت رو پیدا میکنی

با کوچیک تر از خودت دوست شو اونا گوش میدنبرو کتابخونه با ادما دوست شو ادم مورد اعتمادت رو پیدا میکنی

خب اگه اجازه داشتم برم از خونه بیرون دوستام همه کم کم دور نمی‌شدن ازم من تا مدرسه بابام دنبالم میان نمیزارن ۵ دقیقه راهه پیاده برم