2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کارت سخته

برا همینه اینقدر ایم مدتا عذاب اور بود بخدا هر روز که اینهمه پسر میبینم که خیلی راحت هستن و ارتباطشون و محدود نیست با ادمای دورشون یه خیلی غصه میخورم که چرا اونی که من میخوامش همچین شخصیتی نداره همیشه ی خدا تک و تنها و اصلانم اجتماعی نیست

بزای اینکه اولش نفهمه ارهبگو خوشم اومده ازاون هرچی دوست داری بگو ولی خودتو معرفی نکن ببین دوستت داره ...

واقعا دیگههه مرحلهه اخرش همینه منتظرم امتحانات تمام شهه و همچین حرکتیو بزنممم

خیلی راحت گفتنشش راحته جام نیستی ببینی چقدر عذاب کشیدم مخصوصا اگه طرفت خودشو بگیرهه

خو جانم وقتی باهم هیچ حسی تجربه نکردین اون حتی به فکر شماهم نیست خبر از دل شما نداره چجور یه طرفه همچین حس زیادی دارین

وکیلم...❤️

خو جانم وقتی باهم هیچ حسی تجربه نکردین اون حتی به فکر شماهم نیست خبر از دل شما نداره چجور یه طرفه هم ...

بخدا قسم نمیدونم خواهر خودمم چندین ماهه زندگیم سیاه شده نه میتونم بهش بگم نه میتونم بیخیالش شمم روزی نیست که بدون گریه و فکر کردن بهش سپری نکنم