2777
2789

سه سال و سه ماهه گذشته راستش هنوز یادش میوفتم حالم بد میشه

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه روزه. حالم خوب نیست. درسته خداخواسته بود ولی پاشیدم

منم خداخواسته باردار شدم ولی نموند متاسفانه

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

الهیمنم پوچ بودم

🥺🥺🥲🥲

اولین بچه ۷ هفتگیبه خونریزی افتادم سقط شد خیلی حالم بد بود شوهرم بدتر از من بود همش گریه میکرد

متاسفم عزیزم

من بیشتر واسه این دارم میمیرم که همسرم درکم نمیکنه. 

الهی نگاهی
اشتباه تایپ شدددمنظورم این بود تا یه هفته به خاطر سقط حالم بد بود تا یه سال به خاطر رفتارای همسرم بع ...

همسرتون چیکار میکرد

منم خیلی درموندم. سه روزه سقط کردم. انگار فقط پریود شدم براش. 

الهی نگاهی
همسرتون چیکار میکردمنم خیلی درموندم. سه روزه سقط کردم. انگار فقط پریود شدم براش.

کلا مقصر سقطم همسرم بود

بعد از دست رفتن بچه‌هم کلا رفتارش بدتر شد چون بچه دوست داشت با حرف‌ها و تیکه هاش خیلی اذیتم کرد میگفت عرضه یه بچه نگه داشتن نداشتی یا جلو بقیه تحقیرم میکرد بابت سقطم نوزاد میدید میگفت اگه میزاشتی الان یه بچه داشتیم کلا همش میزد تو سرم افسردگی گرفتم