2777
2789

اصلا شاد نیستم 

رل سابقم رو بیو تلگرامش کلی عکس با زنش گذاشته بود 

(پسر خاله ی جاریمه) جاریم هر چند روز یبار ، یکی از عکسای جشن عقدشو میذاره مثلا دیشب کنار ماشین وایستادن عکس گرفتن گذاشته بود بعد تو دورهمی خونه ی مادرشوهرم گفت اره بابا فلانی( پسر خالش) بخاطر یه جشن عقد گرفتن فقط دو سه میلیارد هزینش شد گفتم اووو به خالم که برای عروسیش چیکار میکنی؟ خالم گفته سنگ تموم میذارم ،، حالا میخواد ماشین خودشو بده به زنش ( سدان داره) برای خودش بالاتر بخره ،،،، خیلی عادی نگاه کردم ریلکس بودم خونسردیمو حفظ کردم ولی دوباره عین مته رو مغزم افتاد 

پیش روان شناس رفتم چند جلسه حتی به خودکشیم فک میکردم بهم گفت گوشیو از خودت دور کن ولی نمیدونم چیکار کنم هر موقعه حالم بد میشه زندگی متاهلیم داغون میشه 

گاهی حس میکنم خودکشی کنم بهتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

جاریت میدونه پسرخالش رل سابقت بود

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

اون داره زندگیشو میکنه با زنش کیف میکنه هروز بهتر از دیروز بعد تو چی 

به نظرم همین فکر برای زن کافی برای قوی کرون واثبات خودش 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن