2777
2789
عنوان

به نظرتون دخترم بره مدرسه یا نه

299 بازدید | 42 پست

امتحان ریاضی خراب کرده بعد فردا بحث درمورد آن  امتحان دارن میگه میترسم مسخرم کنن هرچی میره کلاس هم خودمم کار میکنم فایده نداره حالا برا مدرسه یا بره به معلم بگه نمره منو نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس چندمه؟

نمره چیزی نیس که آدم بخاد بخاطرش مسخره شه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اول اینکه یادش بده محکم باشه

اگه واقعا معلم قراره مسخرش کنه برین مدرسه و برخورد کنین

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نه نزار بره چون خودم تجربه کردم میگم. هیچ تاثیری هم تو اعتماد به نفس این حرفا نداره. بدتر از استرس ادم دق میکنه من ریاضیم خیلی ضعیف بود نمیشه سرکلاسا تحقیر میشدم معلما اذیت میکردن خیلی لحظات بدی رو میگذروندم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

فردا را نره، وقتی بزرگ‌میشه شما میخواهید تعیین کنید که کجا نرو که شانت نیاد پایین کجا برو! بذار بره و‌بهش بگو درس و نمره تا جایی که بهت مسیولیت شناسی را یاد بده خوبه.

بذار یاد بگیره هرکاری عواقب داره. اینجوری سر هر مسیله ای میخواد از نتیجه ی کارش میخواد فرار کنه.

هفتم

حالا بره یا نره چه فرقی داره؟

درگیر نمره نباشید زیاد

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

به نظرم واست مهم باشه  دخترت اومده صادقانه در مورد احساس و نمره اش گفته من خیلی دیدم  بچه ها این جور مواردو‌از والدین پنهون می کنن

من اگه بودم باهاش همدلی میکردم 

بهش میگفتم مهم اینکه تلاش کردی 

اگه باز استرس و احساس شرم داشت بهش اجازه میدادم نره مدرسه