2777
2789
عنوان

دلم بدجوری شکست

109 بازدید | 5 پست

مادرم بین بچه هاش فرق میذاره. اصلا براش مهم نیستم. امشب عروسمون گفت مادرت به خواهرت افتخار میکنه چون خشگله و لباسهای خوب میپوشه آرایش کردست همیشه. اون زیبلست ولی من نه . چون زیباست مرتب دیده میشه من دارم سعی میکنم ولی دیده نمیشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید رک میگم....ولی به پشمت...مگه مهمه...توهم ب خودت برس خال دل خودت خوب کن

بخدا میرسم ولی ژنتیکم با خواهرم فرق میکنه اون سفیده و تپله من لاغر. خودمو میکشم صورتم چاق نمیشه . اینقد بغض کردم منو انداخته شهر غریب بهمم سر نمیزنه ولی هر شب میره پیش خواهرم میگه تنها نباشه . شوهرم داره ها. دو تایی با هم خیلی خوبن

ولش کن بابا ببین بزار یه چی رک بهت بگم ادما حتی خونواده ادم از یه جایی به بعد مقایسه ت میکنن چه از نظر مالی چه کار چه زیبایی چه زرنگی چه هر چی در حالی که همه اینا حاصل دست خودشونه حتی همون زیبایی هم ژن خودشون بوده به شما رسیده پس حق سرزنش ندارن در هیچ موردی اگر قرار به مقایسه باشه ما نم باید اونارو با پدر مادرای بهتر مقایسه کنیم پس. شما راه درست خودتو برو و کار درست خودتو بکن

ولش کن بابا ببین بزار یه چی رک بهت بگم ادما حتی خونواده ادم از یه جایی به بعد مقایسه ت میکنن چه از ن ...

حکم  یه قوری شکسته دارم براشون. هر اتفاقی برام افتاد مهم نیست میگن  این قبلا شکسته بود بدرد نمیخوره