2777
2789

باورتون می‌شه؟

غذاهایی که همیشه عاشقشون بودم رو درست می کنم انگار هیچ طعمی ندارن و اصلا لذت نمی برم از هیچ غذایی

دائما هم تهوع دارم ولی فقط دوبار بالا آوردم

چندماهته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندی من ضعف دارم چن روزه همش گشنم

هفته ۸

منم همش احساس ضعف دارما

حتی وقتی تازه غذا خوردم ولی از اونورم هیچ غذایی انگار هیچ طعمی نداره برام

و این که چون تهوعم زیاده خیلی دوس ندارم چیزی بخورم

۸ هفته۲ ماه تقریبا

تا ۴ماه صبوری کن چاره ای نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من فقط میتونستم سالاد بخورم

۴ ماه اول ۳ کیلو وزن کم کردم

حالا تو باز باداری 

من یه مدته از همه غذاها بدم میاد

از شدت گرسنگی ضعف میکنم ولی به هر غذایی فکر میکنم دلم نمیخواد🚶🏼‍♀️ 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

وای منم اینجوری بودم همش میگفتم خدایا میشه دوباره غذا بهم مزه بده،خوب میشی بعد زایمان

وای واقعا؟

فک می کردم فقط من اینجوریم

یعنی شوهرم از طعم غذا تعریف می کنه

و به همون روش همیشگی درست می کنم

ولی خودم اصلا هیچی متوجه نمیشم 

خیلی اذیت می شم 😅🥲آدم دلش تنگ می‌شه واسه طعم ها

خیلی سخته از شدت تهوع دارم افسرده می‌شم همش بغض دارم🫠آخه فک می کردم تو بارداری همه چی گوگولیه آبجیم ...

ففط سه ماهه دوم رویاییه اونم نه برای همه