2777
2789
عنوان

فقط بگید موریانه چطور از بین میره

133 بازدید | 15 پست

خونمون نوسازه، توی اتاق بین چند تا سرامیک خاکی بود. نگاه کردم موریانه یا همون ریشمیز دیدم. فوری سم کامن زدم. توروخدا فقط راه حل بگید و نا امیدم نکنید

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اینی که میگمو انجام بده الان از مادرم پرسیدم

یعنی اگر جواب نگرفتی بیا بزن تو دهنم

ما موریانه زد به کمد چوبیامون و فرشامون ولی درست شد خداروشکر

تاید رو با اب قاطی کن شکل خمیر بشه 

خمیر مانند که شد اونو بزن رو منبع موریانه هرجا هر سوراخی جایی دیدی روی ردشون کلا بزن 

هرجا موریانه بود نه فقط لونه که تخماشون بمیره 

یکی دو سه بار انجام بدی اوکی میشه 

ببین اینی که میگمو انجام بده الان از مادرم پرسیدمیعنی اگر جواب نگرفتی بیا بزن تو دهنمما موریانه زد ب ...

ممنونم عزیزم لطف کردی. روفرشی توی اتاق بوده. انداختمش توی حیاط. بنظرت بندازمش دور یا بشورمش درست میشه؟

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
ممنونم عزیزم لطف کردی. روفرشی توی اتاق بوده. انداختمش توی حیاط. بنظرت بندازمش دور یا بشورمش درست میش ...

کلا بنداز دور اینا تخمشون میمونه

البته ما ی لحاظ داشتیم لبشو زد بریدیم اون تیکه رو درست شد ولی بنظرم ریسک نکن بنداز دور جاشم پر خمیر تاید کن

گازوئیل شنیدم خوبه. بنظرت بچه کوچیک دارم اذیتش نمیکنه؟

نمیدونم

ما تو دکور چوبی داشتیم کیلر زدیم از بین رفتن روی زمین رو نمیدونم نشنیدم تاحالا چون معمولا تو چوب یا دیوارهای کاه گلی شنیده بودم هستن

نمیدونمما تو دکور چوبی داشتیم کیلر زدیم از بین رفتن روی زمین رو نمیدونم نشنیدم تاحالا چون معمولا تو ...

از شانس منه نوع نایابش زده

نمیدونمما تو دکور چوبی داشتیم کیلر زدیم از بین رفتن روی زمین رو نمیدونم نشنیدم تاحالا چون معمولا تو ...

ببخشید کیلر چیشه؟