2777
2789

با توجه به اینکه نامزدم هستیم و به هرحال یکم با هم رودربایستی داریم زشته اینجوری بگم؟؟ آخه سلیقش زمین تا آسمون با من فرق داره

بهش بگم اگه مورد پسندت نبود بریم همون پاساژ عوضش کنیم کادوتو زشته ؟؟

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هیچوقت این حرفو نزن 

بذار ب سلیقه ات احترام بذاره چون شما با عشق انتخاب کردی هرچیزی ک براش خریدی رو 

اگه خیلی سخت پسنده براش موزر بینی و گوش یا وسایل بهداشتی مردونه بگیر 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ن هیچوقت این حرفو نزن بذار ب سلیقه ات احترام بذاره چون شما با عشق انتخاب کردی هرچیزی ک براش خریدی رو ...

اخه واسه اولین هدیه موزر اینا یکم بد نیست؟

ن بابا ولش کن خواست خواست نخواستم باید بخواد😂

😂🤦🏻‍♀️

آخه چیز گرونی خریدم دوره حیف میشه اگه به سلیقش نباشه و نپوشه🤦🏻‍♀️😂😂😂

اخه واسه اولین هدیه موزر اینا یکم بد نیست؟

ن چرا بد باشه 

مثلا موزر و یه ست کلاه و شالگردن 

یا در کنارش افترشیو و خمیر ریش و ماسک مو و شامپو بدن و اسکراپ هم میتونی بذاری ک بدش نیاد 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما