خیلی تلاش کردم صدهزار صدهزار گذاشتم رو هم تا جمعش کردم.بخاطر بچه هام گفتم رانندگی یاد بگیرم. سه جلسه با مربی آموزشگاه رفتم که مرور بشه برام بعدشم گهگاهی باشوهرم میرفتم تا اینکه به روز رفتیم تو بگیه سراشیبی رو به پایین نتونستم ماشینو کنترل کنم و فرمون بچرخونم و راست رفتم زدم به جدول.خیلی اعصابم خرابه احساس حقارت میکنم .شوهرم خیلی از دستم اعصبانی شد.خیلی بهم سرکوفت زد که تو برا چیته میخا رانندگی یاد بگیری هرجا خاسی میبرمت.خیلی بهم سرکوفت زد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دوم اینکه اصلا خودتو نباز برای همه پیش امده تو اولین نفر نیستی هول نشو ناامید نشو ترس نداشته باش یکی دو روز بعد پر قدرت ادامه بده رانندگی لازمه برای همه مخصوصا شما که بچه داری
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
رانندگی مهارته ، شما تجربه خیابون شیبدار نداشتی ، یاد میگیری ، باید ادامه بدی ، از دست شوهرت ناراحت نشو ، این اتفاق براش خیلی استرس زا بوده ،خیلی اعصاب آدم بهم میریزه