2777
2789
عنوان

قهر با خانواده همسرم

370 بازدید | 24 پست

سلام 

خانوما خیلی عذاب وجدان دارم در حق همسرم اول اینکه من توی ی ساختمون با خانواده همسرم بودم مادرشوهرم فوت کردن بعد فوت مادرشوهرم بشدت پدرشوهرم عوض شد کلا به رفت امد من به همه چیزم به خواب و بیداریم حتی گیر میداد در نهایت دعوای بدی بینمون شد و بشدت بهم توهین کرد اصلا انتظار نداشتم باهام اینجوری رفتار کنه توی اوج سرما گف جم کن برو بیس روز وقت داری خلاصه خونمو عوض کردیم مستقل شدیم خداروشکر الان خیلی راضیم و دیگ دخالتی ت زندگیم نیست 

حالا امروز همسرم گیر داد دخترمو ببره خونه باباش گف بابام دلش تنگ شده من نزاشتم گفتم بچم بدون مادرش جایی نمیره همسرم گف بچه تو نیست بچه منم هست گفتم درسته ولی بابات بشدت به من توهین کرد به بچم حالا چجوری دلش تنگه همسرم اولش سعی کرد ببره ولی بعدش گف باش هرچی تو بگی نمیبرم حالا عذاب وجدان گرفتم بنظرتون بزارم ببره (درضمن هی جمله پدرشوهرم ک گفت مریضی بچت برام مهم نیست میاد تو ذهنم😣)

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار ببره اون بچه ، بچه شوهرت هم هست گلم 

ایشالله هم هرچه سریع تر حال بچه تون خوب بشه عزیزم

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بزار ببره دوروز دیگه میمیره بعد شوهرت میگه زنم نذاشت نوه اش ببینه

منم از همین میترسم ولی چون دل چرکی ام دلم نمیاد خیلی دلمو شکست 

بزار ببره اون بچه ، بچه شوهرت هم هست گلم ایشالله هم هرچه سریع تر حال بچه تون خوب بشه عزیزم

ممنون حالش خوبه گلم بد نوشتم اون موقع ویروس گرفته بود بالا میاورد گفتم بچم حالش خوب نیس تب داره چرا اینجوری میکنی گفت مریض بودن بچت برام مهم نیست

ممنون حالش خوبه گلم بد نوشتم اون موقع ویروس گرفته بود بالا میاورد گفتم بچم حالش خوب نیس تب داره چرا ...

خب خداروشکر که خوبه و چیز مهمی نبوده گلم ایشالله همیشه خوب و خوش باشین 

گلم حتما اونم عصبی بوده یک چیزی گفته اشکال نداره بگذره این دعوا رو هم به ف*ال نیک بگیر حداقلش مستقل شدی 

تو قهر باش یا حتی میخوای آشتی کن ولی تو رابطه شوهرت با پدرش دخالت نکن عزیزم هرچی باشه اون پدرشه 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
خب خداروشکر که خوبه و چیز مهمی نبوده گلم ایشالله همیشه خوب و خوش باشین گلم حتما اونم عصبی بوده یک چی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😘❤️

واقعیت اینه که من نمیزارم بچم تنها جایی بره ..

اما شرایط آدما فرق داره .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
پس حرفهای اونروز پدر شوهرت را بذار پای تنهاگیش و اعصابش، دفعه ی دیگه بذار شوهرت با بچت بره، خودت هم ...

من اگ برم بد نیست اون حداقل یه زنگ نزد بگه با بچت بیا درحالی من کلی زحمتشو کشیدم حقم این نبود ولی حتی زنگ نزد بگه اون روزی ی چیزی بینمون اتفاق افتاد ولی حالا با نوه ام بیا پیشم هووف سر درد شدم از بس فکر کردم