2777
2789
عنوان

هول بودن مردا جدیدا

403 بازدید | 49 پست

چرا مردا انقدر هول شدن چرا انقدر پرتوقع شدن؟

مردای قدیم واقعا خوب بودن

الان جدید و قدیم همه نداره از ۴۰،۳۰ ساله گرفته تا ۲۰ ساله اکثراشون هولن 

چیکار باید کرد با این موجودات کثیف پر پشم و زشت 

توقعشون زیاد و با اون چشای زشتشون عقیده دارن هر گلی یه بویی داره حالا من جمع نمی بندم اکثرشون اینجوری ان خوبم میونشون هست

واقعا چیکار باید کرد وقتی مردی رو دوست داری و عاشقشی کاری کنه که از دستت در نره اونم تو این دوره زمونه

فکر کنم تقریبا هیچکار..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربر چاخان تو سایت هست به نام جواهر نایاب از اون بپرس که فانتزیاش عجیب ذهن رو به گ ا میده 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اگه واقعا مرد باشه هیچکس نمیتونه اونو ازت بگیرهولی اگه فقط زیرشکمش براش مهم باشه کافیه یکی یه نگا کن ...

خب الان همه همین شدن خواهر😭

مرد کجا هست فقط تو داستانا