2777
2789
عنوان

میشه پنج ثانیه از وقتتونو بهم بدین

160 بازدید | 30 پست

و بگین تو این فایل صوتی که پست میکنم چی میشنوین

کلا یه کلمه س ۵ ثانیه هم نمیشه

اونی که همه چیزو با هم می‌پذیره ،خودش تبدیل میشه به هیولای زیر تختش                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگین موضوع در چه مورده بتونیم حدس بزنیم که دقیقا چیه

من خودم کلمه رو میدونم 

هدفم اینه ببینم افراد بدون اینکه کلمه رو شنیده باشن ،چطور درکش میکنن ،چون خودم نمیتونستم بهش بی‌طرفانه گوش کنم

و همینجور که میبینید جوابا به شکل‌ جالبی متفاوته

من خودم کلمه رو میدونم هدفم اینه ببینم افراد بدون اینکه کلمه رو شنیده باشن ،چطور درکش میکنن ،چون خود ...

درستش چیه؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

دوستان نیاز به جامعه آماری بالاتری‌دارم 

لطفا جواب‌بدید اگه این تاپیکو‌ میبینید

میگم بذار میخوام ببینم شاید چن‌نفر دیگه هم جواب‌بدن

پس لطفا اونموقع تگم کن

چون سه نفری چندبار گوش کردیم الان کنجکاویم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

پس لطفا اونموقع تگم کنچون سه نفری چندبار گوش کردیم الان کنجکاویم

https://drive.google.com/file/d/11OkD-WQsSExK3h63QxnQXviI1t-pP06_/view?usp=drivesdk

کس دیگه ای نظر نداد  الان میگم 

فقط میشه قبلش لطفا این یکیم گوش کنید (میدونم عجیبه ولی برام خیلی مهمه) ممنون

https://drive.google.com/file/d/11OkD-WQsSExK3h63QxnQXviI1t-pP06_/view?usp=drivesdkکس دیگه ای نظر ند ...

Emety

معنی هم نداره