2777
2789
عنوان

امروز پانکچر شدم ولی نگفتن چند تا فولی دارم چرا نگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 94 پست
به لطف خدا بار اول که انتقال دادم گرفت عزیزم.انشاالله بهترین اتفاق واسه تون بیفته☺️ واسه منو دکتر گف ...

الهی عزیزم خدارو شکر خدا حفظش کنه انشالله😍 توروخدا برا منم دعا کن

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۵ روزه بهتره عزیزم ، ان شا الله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح عطا کنه .من هم ۶ سال ناباروری داشتم و ...

ماشالله ماشالله 😍 خدا حفظشون کنه واسه منم حسایی دعا کن🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم راست میگی تو کاغذ گوشه بالا نوشته بودن ۲۵ عدد نمیدونم همین فولی بود یا نه از خدا میخوام زی ...

انشالله استرس نداشته باش تاثیر منفی میذاره

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

سلام عزیزم خوبی؟داری آی وی اف میکنی؟انشالله به سلامتی سه تا بچه بدنیا بیاری و به آرزوت که مادرشدن هس ...

سلام سلام باور میکنی خیلی وقته به یادت هستم به خدا هر چی تو تاپیکام دنبالت گشتم تا پیدات کنم نتونستم راه دیگه هم بلد نیستم تا بشه پیدات کرد والله کار خوبی کردی بهم‌پیام دادی😍 آره فداتشم خدارو شکر دیروز پانکچر شدم ۲۵تا فولی کشیدن ازم حالا قراره پنج شنبه زنگ بزنم بپرسم چند تا جنین تشکیل شده دعا کن همه چی خوب پیش بره و همه مامان بشن خودت چطوری بهتری ؟ فعلا اقدام نکردی ؟ آره عزیزم از همسرمم همون موقع آزمایش گرفته بودن منو که برده بودن اتاق عمل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام سلام باور میکنی خیلی وقته به یادت هستم به خدا هر چی تو تاپیکام دنبالت گشتم تا پیدات کنم نتونستم ...

قربونت برم عزیزم 

منم انقدر گشتم تو تاپیکام تا پیدات کردم 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد 

پس انشالله هفته ی بعدشن انتقال میدن 

منم خوبم الحمدلله نه من فعلا در توقف موقتی هستم تا به خودم و بدنم فرصت بدم و تقویت کنم 

قربونت برم عزیزم منم انقدر گشتم تو تاپیکام تا پیدات کردم انشالله هرچی خیره پیش بیاد پس انشالله هفته ...

الهی بازم تو از من بهتری زود تر پیدام کردی😍 الهی آمین منم دوست دارم تو همین سیکلم انتقال بدن دیگه پریود نشم بمونه برا سری بعد بله منم از خدا میخوام هر چی خیرو صلاحمون هست اتفاق بیوفته خوب کاری میکنی جون آدم میره والله خیلی سخته اول باید به فکر خودمون باشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی بازم تو از من بهتری زود تر پیدام کردی😍 الهی آمین منم دوست دارم تو همین سیکلم انتقال بدن دیگه پ ...

من خیلی اذیت شدم تو سقط 

سه ماه کامل طول کشید 

بقایا دست از سرم برنمیداشت 

یادم میوفته زهرم میترکه خدا نصیب هیچکس نکنه

من خیلی اذیت شدم تو سقط سه ماه کامل طول کشید بقایا دست از سرم برنمیداشت یادم میوفته زهرم میترکه خدا ...

میفهمم این راها سخته خدا سر هیچ کس نیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40