یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم خوبی؟داری آی وی اف میکنی؟انشالله به سلامتی سه تا بچه بدنیا بیاری و به آرزوت که مادرشدن هس ...
سلام سلام باور میکنی خیلی وقته به یادت هستم به خدا هر چی تو تاپیکام دنبالت گشتم تا پیدات کنم نتونستم راه دیگه هم بلد نیستم تا بشه پیدات کرد والله کار خوبی کردی بهمپیام دادی😍 آره فداتشم خدارو شکر دیروز پانکچر شدم ۲۵تا فولی کشیدن ازم حالا قراره پنج شنبه زنگ بزنم بپرسم چند تا جنین تشکیل شده دعا کن همه چی خوب پیش بره و همه مامان بشن خودت چطوری بهتری ؟ فعلا اقدام نکردی ؟ آره عزیزم از همسرمم همون موقع آزمایش گرفته بودن منو که برده بودن اتاق عمل
قربونت برم عزیزم منم انقدر گشتم تو تاپیکام تا پیدات کردم انشالله هرچی خیره پیش بیاد پس انشالله هفته ...
الهی بازم تو از من بهتری زود تر پیدام کردی😍 الهی آمین منم دوست دارم تو همین سیکلم انتقال بدن دیگه پریود نشم بمونه برا سری بعد بله منم از خدا میخوام هر چی خیرو صلاحمون هست اتفاق بیوفته خوب کاری میکنی جون آدم میره والله خیلی سخته اول باید به فکر خودمون باشیم