2777
2789

واسه کسایی که تازه دارن نامزد میکنن اینارو میگم که چشماشونو باز کن

هیچ چی نمیتونه خودشیفتخ رو راضی نگه داره بارها تلاش کردم توی همه چی وهیچ وقت براش کافی نبودم سالهاغذاهای خوشمزه سعی میکردم درست کنم همیشه یه ایراد از غذام میگرفت خیلی سعی میکردم خونه همیشه مرتب باشه تاایراد نگیره ولی همیشه یه بهوونه داشت هروقت خونه مادرم میرفتم یه قابلمه غذاهم میداد که بیارم خونه باشوهرم بخوریم همیشه میگفت مامانت دستپختش بده غذانیار اون دشمنمه همیشه میگفت زنای مردم کارمندن کارمیکنن ولی تامیگفتم بزار برم منم کارکنم میگفت اونا توخونه های پدراشون درس خوندن وصاحب شغل شدن همیشه منو بادختری که خواستگاریش رفته بود وپرستار بود مقایسه میکرد که کاش بااون ازدواج کرده بود یاباخواهراش ومادرش مقایسم میکرد 

بااصرار ودعوا درسمو ادامه دادم ‌لی بازم دعوا بود وناراضی هی از ظاهرم ایراد میگرفت چندبار وزن کم کردم باز از چقز دیگه ایراد میگرفت هیچ وقت خوبی هاموندید ماشین میخره اگه کوچیک ترین مشکلی پیش بیاد وماشین مثلا خرای بشه میگه بدرد نمیخوره ومیگه اینوبفروشم از دستش راحت بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عیب وایرادایی ازم درمیاورد که اصلا برای خودم مهم نبود مثلا صورتمو اندازه میگرفت میگفت ص‌ورتت کوچیمکه یا اگه یه کم بلند تر بودی خ‌ب بود یا اگه یه کم وزن کم میکردی خ‌وب بود ولی اگه همه این چیزاهم انجام بدی اون راضی نمیشه میره سراغ بهانه جدید خلاصه سالهاست میخوام اون راضی باشه از زندگیش ولی از هیچی راضی نیست حتا از بچه هاش 

کاملا میفهمم چی میگی جمله به جمله حرفاتو درک کردم یعنی چیمنم دارم زندگی میکنم با همچین ادمی رفتی مشا ...

بهترین رفتار سکوت وفاصله گرفتنه تا قدرت بیاد دست خودت تا اعتماد بنفست برگرده کاراتو باید ازش مخفی کنی همه کاراتو درحد غذا چی بخر وواسه خونه چی خرید کن باید باهاش حرف بزنی هرچی هم گفت دیگه ادامه ندی هر چند روزی که روی عزت نفست کارکنی وقتی دوباره باهاش از سر بگیری ارتباطو عمیق واحساسی کنی همه اون عزت نفسو نابود میکنه چون از زیر زبونت میکشه بیزون میخواد بفهمه چی باعث شده مستقل بشی چی باعث شده ازش فاصله بگیری وتو ناخواسته درد دل میکنی و اونم درنقش  حامی تو وارد میشه در ظاهر میخواد سنگ صبورت باشه ولی تا مشکلتو بگی همونو چماق میکنه تا اعتماد بنفس واستقلالتو بگیره بگه تو همین یه کارساده رو نتونستی بکنی مشکلاتت وپیشرفتاتو ازش قایم کن از اطلاعاتت محافظت کن