2777
2789

در حالیکه با دنیای دخترانه خود خدافظی کرده بیدم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

با سردرد بدی از خواب بیدار شدم و یاد ماجرای دیشب افتادم...لبخند شیطونی زدم و گوشیمو برداشتم تا ازش تشکر کنم بابت اتفاقات خوبی که برام رقم زد...

بقیشو شما بگین

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ گوزم رو با قیافه‌ی عن‌‌‌...م ست کرده بودم، هارمونی قهوه‌ای داشت

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

رفتم صورتمو شستم تو آینه نگاه کردم و یه چیز عجیبی دیدم

چشمای درشت و مشکیم سرخ شده بود 

مژه های فر و بلندم نیازی به ریمل نداشت و لبهای قلوه ایم فقط یه رژ کمرنگ لازم داشت 😰😂😂

بعد از چندتا بوق صدای بمش پیچید تو گوشی

آخ که چقدر دوست داشتم این صدای مردونه و محکمشو...

طولی نکشید که گفت چطوری خانومه آرشام...دیشب آخرین شب دخترانگیت بود نفسم

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

بعد از چندتا بوق صدای بمش پیچید تو گوشی

عالو؟

عاااالو؟