2777
2789

من لاغر بودم ارزوم بود چاق شم .قرص خوردم بدنم پر شد از چربی های زشت و بدترکیب توی شکم پهلو و پشت کمرم و بازوهام.خودمو لعنت میکنم بخاطر اون کارام.الانم دارم زور میزنم این چربیارو از بین ببرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عضله سازی کن چاق شدن بدرد نمیخوره بهتره هیکل رو فرم باشه برو باشگاه و یا از نت حرکت ها رو در بیار انجام بده عضله سازی اینجوریه ک وقتی با تمرین و ورزش عضلات تخریب میشن شروع میکنن به عضله سازی این عالیه و تخم مرغ و شیر پرچرب و کره بادام زمینی و سیب زمینی و ماکارونی و اینجور چیزا همراهش بخور حتما جواب میگیری

۱۵۸قد ۵۲ وزن  ولی خیلی لاغر نشونم میده طوری ک. استخوانهام  مشخص

من از تو خیلی لاغر ترم پس😮😮ولی خیلی اندامم بد نیس.

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

چاق شوید وچاق بمانید

پودرچاقی رویال(جوانه گندم)

کاملاگیاهی وبدون عوارض 

فاقد کورتون وموادنگهدارنده 

تهیه شده ازغلات طبیعی جوانه گندم 

وجو عصاره مالت

افزایش جذب غذا واشتها

افزایش عملکردتغذیه روزانه 

برطرف کننده چین وچروک پوست وصورت

ارسال رایگان به سراسر کشور

مشاوره وخرید👇👇

09108003055

@royal_poder

موثرترین قرص لاغری برای لاغر شدن

5 – 8 کیلو در ماه لاغر شوید

فواید قرص سرکه سیب: لاغر کننده و ضد چاقی ، مفید جهت بیماریهای قلبی، چربی خون ، تنگ شدن عروق 

قلب ، تنظیم فشار خون، بیماریهای درد مفاصلو گوارشی، سرشار از املاح معدنی 

🔵کپسول ۶۰عددی 

🔵افزایش سوخت وساز بدن

🔵کمک به هضم غذا

🔵کاهش دهنده وزن

🔵رقیق کننده خون

🔵کاملا بدون عوارض

🔵عصاره سیب

🔵ارسال رایگان به سراسر کشور

🔵اینستاگرام frosh.daro.chaghi

🔵📞09108003055

🔵@royal_poder کانال ت

قرص چاقی جنسینگ 

حرف نداره

توی ده روز جوابشو میگیری البته اگه اصلیشو بخری 

تنها عوارضی ک داره اگه کبدت چربه باعث میشه جوش بزنی ک اگه روزی ی دونه بخوری و آبم زیاد بخوری خیلی کم باعث جوش میشه م فقط سه چهار روز اول ی سری جوش زدم و تموم 

منم خیلی لاغر بودم ولی یه قرص استفاده کردم خیلی عاالی بود اشتهامو زیاد کرد و یه سال پیش استفاده کردم برگشت نداشت اصلا همینش خوبه واقعا وزنم همونطوری موند اسمش دراگون شمارشونم میزارم دوس داشتی زنگ بزن بهشون 09120132883