2777
2789

کت سرافون 

شیک باشه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تعجب میکنید کاربران گرامیِ همیشه متعجب؟!

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

جذب 😂

هیچی دیگه ی لباس سنگین و قشنگ بپوش حجابتو هم خیلی شیک رعایت کن با یکم ارایش ملایم اونجا هم سرسنگین باش زیاد نخند جدی باش تو کارا هم کمک کن 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

چرا تعجب میکنید کاربران گرامیِ همیشه متعجب؟!

اینایی که تعجب میکنن خودشون واسه خواستگار پیدا کردن به هزارتا ترفند اویزون میشن

خب دخترو این جور جاها میبینن دیگه ،بره تو خیابون دنبال شوهرباشه خوبه؟؟؟؟

اینایی که تعجب میکنن خودشون واسه خواستگار پیدا کردن به هزارتا ترفند اویزون میشنخب دخترو این جور جاها ...

جالبه اکثرشون مذهبی‌نما هم هستن!

توی خونه مامانبزرگش میخواد خواستگار پیدا کنه نه کوچه خیابون و پارتی و فلان! تعجب شون عجیب غریبه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

واااایییی بابا چرا بعضیا یاد گرفتن نخود هر اشی بشن باور کنید غیر شما ماهم تمام دستورات دینی رو از بریم

نیاز نیست بگید اسی گفته چی بپوشم

گفته حکمش چیه یا چی؟

کی یاد بگیریم دیگه