2777
2789
عنوان

ملت کمک خواهرم روانیم کرده

221 بازدید | 30 پست

سلام من کنکوریم  و خواهرم تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شده وقتی اون کنکوری بود هیچ کس حق نداشت پا تو اتاقش بزاره و اصلا تو خونه نفس بکشه تا الانم خوابگاه بوده و برگشته الان من کنکوریم و ما خونه امونو عوض کردیم و اتاق منو اون مشترکه اینم بگم به هیچ عنوان از اتاق بیرون نمیاد مگه اینکه بخواد بره حموم   حتی برای شام و نهارم بیرون نمیاد  نمیشینه سر میز همه شام میخوریم این بعد ما میاد غذا می‌کشه میاد تو اتاق غذا میخوره اونم با سرو صدای زیاد تا نصف شب بیداره منم صبح بیدار میشم درس میخونم دادش در میاد که لامپور خاموش کن خوابم میاد بهشم میگم برو بیرون مگه مشکل خودته خودت برو بیرون واقعا حالم داره ازش به هم میخوره هرچفدرم به مامانم میگم میگه من نمیتونم بیارمش بیرون  شما بگین چیکار کنم. دیگه دیوونه شدم خب منم ادمم بخدا از وقتی اومده نتونستم مثل آدم درس بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم 

با پدر و مادرت حرف بزن ک شرایط رو برای تو هم فراهم کنن 

بعدش مگه خونه شما سافت خاصی برای خواب و بیداری نداره؟ به نظرم اینکه تو میخوای صبح درس بخونی حق داری و خواهرت نباید بهت زور بگه:)

بعدشم مگه فقط همون یک اتاقو داری؟ 

میتونی بری توی اتاق مامان و بابات درس بخونی ؟

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

دوتا اتاقه کلا خب اگه بود عوض میکردم از سرش راحت میشدم

اتاق اگه بزرگه بگو ی صفحه ام دی اف بزاره بابات بینش نصفش کنه یجا برا مطالعه برات درست کنه ..توام از چراغ مطالعه استفاده کن..بلاخره خواهرتم حق استفاده از اتاقو داره

عزیزم درکت میکنم با پدر و مادرت حرف بزن ک شرایط رو برای تو هم فراهم کنن بعدش مگه خونه شما سافت خاصی ...

نه نمیتونم برم تو اتاق اونا  اونجا هم اتاق کارمامانه تقریبا  چرا  ولی خب این تا صبح بیداره نور گوشیشم تو چشم من