2777
2789

کسایی که متولد ۹۱-۹۲ اینا به بعد هستن که کلا آنلاین شروع کردن و چند سال ادامه دادن .. الانم که این همه تعطیلی به بهونه های مختلف

واقعا ناراحتم واسشون هیچی یاد نگرفتن 💔 مدرسه درست شده واسه تعامل نزدیک بین بچه ها ، هیجان و بازی بیرون از آپارتمان و تنفس ... اما همون دو ساعتم که میشد بیرون از آپارتمان سپری کرد باید تو همون چهاردیواری بگذره

اگه والدین حضور فعال نداشته باشن پیش بچه هاشون (بیشتر دهه نود منظورمه) که فاجعه میشه اون بچه هیییچیی یاد نمیگیره

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم پسر من هزار برابر حضوری تو کلاس آنلاین زحمت میکشه والا از ۸ تا ۱ درس میده رفع اشکال میکنه میپرسه خودم هم کنارش هستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این حرفها لذت جشن آتش سوزی رو بر بعضی‌ها حرام می‌کنه 😁🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

به بهونه کلاس آنلاین پای بچه ها به همه جا باز میشه و نتیجه میشه بلوغ زودرس...دختر عمه ی کلاس سوم من یه چیزایی میگه بهم من خودم میمونم 😂 فاجعه‌ست ...

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

یه چیزی من بگم معلم های مدارس دولتی اصلا خوب درس  نمیدن تعطیل بشن به نفعشون هست خودشون تو خونه میشینن با فیلم آموزشی میخونن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

به نظرم بچه اگه خودش بخواد بخونه کاری به مدرسه نداره ،من عاشق این بودم مدرسه تعطیل بشه بگیرم خونه با آرامش بخونم ولی خوب نشد دیگه 😂تهش میپیچوندم مدرسه رو 🥴کلا بدم از مدرسه میومد ،هنوزم که کلی ازش گذشته بدم میاد از مدرسه 🥴

You're all the things I've got to remember

معلم پسر من هزار برابر حضوری تو کلاس آنلاین زحمت میکشه والا از ۸ تا ۱ درس میده رفع اشکال میکنه میپرس ...

خوبه که معلم خوبی داره من خودم کلاس چهارم بودم معلمه از کل زندگیش عکس میفرستاد 😂 میزش شیشه ای بود پاهاش لخت ... افتضاح بود

به نظرم بچه اگه خودش بخواد بخونه کاری به مدرسه نداره ،من عاشق این بودم مدرسه تعطیل بشه بگیرم خونه با ...

خب ما فرق داریم اونی که الفبا هنوز بلد نیست چی؟

فک کنم مملکت در حال پوکیدنه وخبرنداریم،وگرنه آخه کمبود گازونفت و....؟منبع این منابع؟

ایران یکی از بزرگترین تامین کننده های نفته .. عجیبه که کمبود انرژی داریم .

خب ما فرق داریم اونی که الفبا هنوز بلد نیست چی؟

آخه الان که امکانات بهتره ،کلی مسیر آموزش وجود داره ..‌.

تازه اونموقع من قبل از مدرسه الفبا یاد گرفتم از این ور و اون ور🥲

خیلی راه ها وجود داره که بچه یاد بگیره دیگه ...تازه اونموقع مامان من به زور گیر میاورد همه چیز رو ..‌برای یه کتاب باید زنگ میزد انتشاراتی و ...الان که همه چیز با یه سرچ ساده در دسترسه 😅و اتفاقا من حس میکنم این نسلای جدید یه سریا با اختلاف قوین یه سریا با اختلاف بی خیالن ..‌

You're all the things I've got to remember

آخه الان که امکانات بهتره ،کلی مسیر آموزش وجود داره ..‌.تازه اونموقع من قبل از مدرسه الفبا یاد گرفتم ...

خب فقط درسو میشه اینطوری یاد گرفت اون ارتباط بین بچه ها چی؟ گوشه گیر میشن و بعدا نمیتونن با کسی ارتباط داشته باشن یا به راحتی دوست پیدا کنن 

البته این نظر منه