2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا واقعا فقط ما حيوانيم😕

پیج نداره برم مورد عنایت قرارش بدم؟؟ 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

واقعا مردم ایران رو درک نمیکنم

تعطیلی می‌خواید واقعا؟

چقدر دیگه تعطیلی می‌خواید اخه

آدم خجالت می‌کشه دیگه

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

واقعا مردم ایران رو درک نمیکنمتعطیلی می‌خواید واقعا؟ چقدر دیگه تعطیلی می‌خواید اخهآدم خجالت می‌کشه د ...

داداش منم دركت نميكنم وضعيت شاخص و ديدي؟ وضعيت درمانگاه و بيمارستان و ديدي ادم بره بيرون گلوش ميسوزه😕

داداش منم دركت نميكنم وضعيت شاخص و ديدي؟ وضعيت درمانگاه و بيمارستان و ديدي ادم بره بيرون گلوش ميسوزه ...

کشور چهار سال دیگه ورشکست میشه با این حجم تعطیلی

یعنی واقعا الان تعطیلتون کنند بیرون نمیرید؟

والا تهرانی ها که همه می‌ریزن بیرون توی محیط سر بسته

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

این دختر من چجوری رفت امتحان داد🤨دوشنبه سه شنبه😒😒

نمیدونم ابتدایی ها ک تعطیل بودن 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بله

ماهم همینطور

آخ جوووووووووون

لباس نشسته بودم مشق های بچم کامل نبود 

یعنی هیچ جوره آماده نبودم مریض

امروز با خودم گفتم کاش فردا تعطیل بشه

و نه بارونی نه برفی هیچی نیست محاله تعطیلی 😁😁

معجزه شکر گزاری...