2821
2789
عنوان

خانوما ی لحظه بیاید🥲

79 بازدید | 13 پست

ببخشید علت خون اومدن از مق.عد بدون مدفوع چیه؟

وقتی از دستشویی بلند میشه اونطوری نیست ولی وقتی تو دستشویی میشه مدام خون میاد سابقه یبوست داره ولی الان دفع نداره خون بدون دفع میاد. دو سه روزه اینطوری شده. چیکار کنیم😰 میترسم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بواسیر 

زخم شده 

کنار سوراخ باسنت یک تیکه گوشت حالت نرم هس 

اگ اونجوری هس ک بواسبر شدید وشقاقه 

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

شقاقشو ی بار عمل کرده من نیستم مامانمه

اها

پس شاید همونه علتش

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

یعنی دوباره داره؟

غذاهای سفت خورده؟

سفت که دیشب برنج خورده ولی الان دستشویی که می‌ره میگه مدفوع ندارم ولی فقط خون میاد

خب روده اش خشک شده بعد زور ک میزنه فشار میاد به باسن 

فردا صبح یک چایی نبات ناشتا بده بخوره مامانت یا همین الان شکمو روده رو نرم میکنه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز