بچه ها گوشی قسطی از کجا میشه خرید بعد حدود قیمت سامسونگ اس 23 اف ای را کسی میدونه
با این قیمت ها نمیشه که یک دفعه ادم پول بده جایی هست به نظرتون قسطی قبول کنه گوشی بفروشه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من s23fe دارم و راضیم ازش فقط اگه گوشی رو واسه گیم بازی کردن و اپ های سنگین میخاید مورد مناسبی نیست چون موقع بازی کردن زودتر از بقیه گوشی ها گرم میشه(و همچنین موقع باز کردن ایردراپ ها)تنها عیبش اینه بنظر من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من s23fe دارم و راضیم ازش فقط اگه گوشی رو واسه گیم بازی کردن و اپ های سنگین میخاید مورد مناسبی نیست ...
چه خوب پس گوشی خوبیه نه بابا من اهل بازی نیستم
دوربینش چطوره و حافظه اش اینا برام مهمه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دوربینش عالیه من باهاش از ماه هم عکس گرفتم حافظه گوشی بستگی داره کدومشو بخرید،تو بازار حافظه ۱۲۸ و ...
ممنونم از پاسخ کامل و جامع
چه جالب نمیدونستمولی خب اگه مغازه باشه بهتره چون من میخوام گوشی را ببینم اول به نظرتون ممکنه برخی مغ ...
آره، چکی میدن
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇