نمتونم کامل توضیح بدم درباره عکسم و شناسایی شدم برید تایپکای قبلم چکار کنم این تایپکی که میخوام کسی نخونه بترکه الان یک هفتست هرچی اینور و اونور میزارم نمترکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
تایپک اینه التماس مکنم یکاری بکنید پاک بشه 😭 نی نی یار براش تو روزش و ساعتش فرستادم حذفش نکرده
من پارسال برای نینییار یک لینک یکی از تاپیکهامو فرستادم که پاک کنه
هنوزم پاک نکرده
چند روزم پیش فرستادم بازم پاک نکرد
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
اون پیجی که عکس نی نی سایتی هارو برمیداشت هنوز هست مگه 😐
اره
اون پیجی که عکس نی نی سایتی هارو برمیداشت هنوز هست مگه 😐
یه پیج دیگهام هست فیلمارو میزاره☹️