2821
2789

برو بیمارستان اگه نمیتونی تکون بدی شکسته

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا نری معلوم نمیشه .یبار مچ پام پیچ خورده بود فقط باند محصول برام نوشت یک ماه استفاده کردم خوب شدم ولی اگه به موقع نرفته بودم به گچ میزسید حتما امروز برو ترس فقط استرس بهت میده 

درد شکستگی خیلی زیاده ،قابل تحمل نیست

میگن روز قیامت یه عده رو میارن به جرم قتل و کشتار،که همشون متعجبن،میگن که ما اصلا قتلی نکردیم ،خونی نریختیم،بهشون میگن شما مشوق قاتل ها بودین ،شما از کار اونا خوشحال میشدین ،دست و هورا میکشیدین.حالا بچه های میناب رو چه کسایی کشتن؟؟؟؟؟؟!!!!!!. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

تا نری معلوم نمیشه .یبار مچ پام پیچ خورده بود فقط باند محصول برام نوشت یک ماه استفاده کردم خوب شدم و ...

اره باید برم ولی احساس میکنم شکسته چون قبلا هم تجربه داشتم

اره باید برم ولی احساس میکنم شکسته چون قبلا هم تجربه داشتم

نه بد به دلت راه نیار شاید با باند مخصوص و مراقبت حل بشه منم زیاد برام اتفاق میافته ولی همیشه هم به گچ نمیرسه .امروز دکتر برو فکرت رو هم درگیر نکن بگو هرچی باداباد