2777
2789

وقت دارید بخوانید دوستان گلم 

من تو سن کوچیکی ینی‌ دیپلم گرفتم و ازدواج کردم خیلی عاشق تحصیل و درس بودم  باهوش بودم همه میگفتن ک‌ حتمن ب جایی میرسم واقعن هم‌ همینطور  بود اما وقتی متاهل شدم با خونواده شوهرم زندگی کردم ک دیگ اصن حواسم. ب درس نبود فقط ب مشکلات زندگی  بچه دار شدم اما هنوز نااامید نشدم کنکور دادم شکست خوردم بازم دادم بازم هیچ تا آخرش ک از تحصیل دست کشیدم صاحب دو دختر دوقلو و یه پسر 5ماهه هستم 

خلاصه همیشه حس میکنم ک چیزی ناقص دارم. میخام دستم تو جیبم باشه میخام مستقل بشم   میخام یه هنر یاد بگیرم اما حیف ک نمی تونم بچه هام کوچیکن و دوستانش دارم رفتن دانشگاه و من هیچی نشدم. میخام آرایشگر بشم   چ‌کار کنم؟

دوستم یه مادر تنها با دو فرزند ،کارآفرینه بهش افتخار میکنم ،زحمت کشید خیلی سختی کشید ،تنها بود میدید ...

چطور؟ من فقط میخام بشم با سه فرزند ؟ کوجا اونارو بزارم؟ از نارضایتی خونواده ها می ترسم 

کاش فقط یکی بچه هام میگیره 23سالمه حس میکنم  ک عمرم داره تلف میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور؟ من فقط میخام بشم با سه فرزند ؟ کوجا اونارو بزارم؟ از نارضایتی خونواده ها می ترسم کاش فقط یکی ب ...

اون با بچه هاش بود ،چون طلاق گرفته بود میداد دست پدرش اونم یه رو یا دو روز در هفته ،بچه هاشم موقع درس خوندن میگفت بازی کنید سمت من نیاین یکی ۳ ساله بود یکی ۶،بنده خدا با ما کلاس میومد اون موقع یه دونه داشت همسرش کتکش میزد ،بچه رو هم می‌آورد تو کلاس یواشکی همسرش نمی‌دونست، بعد که دو تا شدن اینجور بود حالا دیگه دقیق ترش و نمیدونم خیلی زحمت کشید و سختی ولی