2777
2789
عنوان

ویروس جدید

271 بازدید | 13 پست

سلام خانما کسی این ویروس جدید وگرفته ؟چه علائمی داره؟چندروز طول میکشه؟چه داروهایی دکتربراتون تجویز کرده؟پسرم ۱۷سالشه دیشب یه کم بی حال بود ولی امشب دیگه کلا بی حال بود ولرز داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک آخرم گفتم حتما سر بزنین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ممنون از همگی که جواب دادید.

سلام دوست عزیز

من در مورد پروتز سینه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی

اگر تهران هستی پیش کدوم دکتر جراحی کردی؟ 

چه نوع پروازی گذاشتی؟ 

خودت خریدی یا دکتر

ممنون میشم راهنماییم کنی

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
سلام دوست عزیزمن در مورد پروتز سینه سوال دارم ممنون میشم جواب بدیاگر تهران هستی پیش کدوم دکتر جراحی ...

سلام ببخشید دیرجواب دادم

من کرجم،پیش دکتربلال دلشاد پروتز کردم، دکترخودش پروتز وداشت،مارک پروتز منتور آمریکایی 

سلام ببخشید دیرجواب دادممن کرجم،پیش دکتربلال دلشاد پروتز کردم، دکترخودش پروتز وداشت،مارک پروتز منتور ...

چه عوارضی خواهد داشت

راضی هستی  و مشکلی نداشتی

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
چه عوارضی خواهد داشتراضی هستی و مشکلی نداشتی

عوارض که برای من فعلا نداشته فقط بعضیا میگن یه کم بی حس میشه بعضیا همین وهم ندارن،خدا رو شکر راضیم فقط اینکه من یه سایز بزرگتر از این میخواستم ولی دکترم قبول نکرد