آهووووخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 367 عنوان اسهال و دلپیچه در بارداری 77 بازدید | 6 پست سلام من ۲۷ هفته باردارم از صبح معده دردو اسهال حالت تهوع دارم گاز معدم بد طعمه و بد بو هست نمی دونم دیشب پر خوراکی کردم غذا رو دلم مونده یاویروس گرفتم می خواستم برم دکتر گفتم بهتر شدم نرفتم الان باز معده درد دارم و اسهال شدم نگران برای بچه بده 1403/10/20 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6454 اسهال بده تو بارداری خرمالو ماست اینا بخور بهتر نشدی برو دکتر «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
آهووووخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 367 اسهال بده تو بارداری خرمالو ماست اینا بخور بهتر نشدی برو دکتر اگه تا فردا خوب نشدمحتما می رماین مسمویت هست یا ویروسه ؟
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6454 اگه تا فردا خوب نشدمحتما می رماین مسمویت هست یا ویروسه ؟ یه چیز مسهل خوردی یا یه چیزی خوردی بهت نساخته من هفته شونزده بارداریم اینجوری شدم خیلی بده «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
آهووووخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 367 یه چیز مسهل خوردی یا یه چیزی خوردی بهت نساخته من هفته شونزده بارداریم اینجوری شدم خیلی بده چی کار کردی خوب شدی
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6454 چی کار کردی خوب شدی من قرص فاموتیدین خوردم و کته با ماست «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»