2777
2789
عنوان

ی مرتیکه شیرازی ب نام فتحی نزدیک ب 50میلیون ازمون بالا کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 37 پست

خب چرا شکایت نمیکنین؟ چه طوری بالا کشیده؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آقاهه به اسم ابی ندیم اموال ما را بالا کشیده. الهی داغ بچه هاش را ببینه. الهی سرطان بگیره.

این یارو مهدی فتحی از شیراز 

دقیقاا انشاللع با ماشینی ک ازمون کلاه برداری کرد عزیزانش جلوش تصادف کنن پر پر بشن 

من شپوهرم بهش گفت راضی نیستم گفت نباش مهم نی اصلا 

این یارو مهدی فتحی از شیراز دقیقاا انشاللع با ماشینی ک ازمون کلاه برداری کرد عزیزانش جلوش تصادف کنن ...

این قضیش چی بود 

برا ماهم دیشب آمد قولنامه کرد ماشینمون برد گفت فردا پول میریزم حالا هرچی منتظر موندم نریخته ۴۰۰میلیون ماشین 

من به شوهرم گفتم تا پول نداده نزار ببره گوش نکرد اولاغ

حالا تا ۴زنگ زدیم گفتیم یا پول بده یا ماشین نداد بریم شکایت کنیم 

شب عید گرفتار شدیم 

ن اصفهان حیدری بود ولی ماشینا برد هزار تومن نداد 😑رفتیم شکایت کردیم فردا ببریم کلانتری

وااای چرا اینکار کردین

شوهرمنم یهو مغزش کار نکرد برداشت ماشینو داد بردن شیراز ۱۰۰تومن سرمون کلاه گذاشتن

ماشینتون چی بوپ