2777
2789

تیپای تحریک کننده بزن وجلوش راه برو عادی وریلکس، ومغرور مث خودش😁😀 ولی اگر اومد سمتت دیگه غروروبزارکنار. 

من شوهرم مغرورنیست اما یه وقتایی مغرور میشه اینکارومیکنم نتیجه میده. خخخخ

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کردم منم مغرور باشم و اصلا ازش درخواستی نکنم اما انگار داریم از همدیگه سرد میشیم

دقیقا منم تو موقعیت شمام چون شوهرت مغروره کوتاه نمیاد منکه همش من کوتاه میام انقد  ک دیگه ن حوصله بحث دارم ن هیچی . باش خوب باش اگه بعداشتی میشه باش صحبت کرد باهاش درمورد کاراش حرف بزن

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
دقیقا منم تو موقعیت شمام چون شوهرت مغروره کوتاه نمیاد منکه همش من کوتاه میام انقد  ک دیگه ن حوص ...

عکس پروفایلتون کیه؟خیلی ناناسه😍😍😍😍😍😍

ان مع العسر یسرا ... 
خیلی بده . ولی غرور خودت رو حفظ کن . زندگی رو به زور نمیشه نگه داشت چون دو سره هست ولی غرور و شخصی ...

اين حرفاچيه عزيزم.ممكنه زندگى خوبى داشته باشه فقط حالا شوهرش مغروره و خلقش اينه.زندگى خوبشو فداى غرور كنه كه تا اخر عمر خودش نميبخشه خودشو

كلن به نظر من بهتره اجازه ندي موقعيت به سمتي پيش بره كه لجبازي پيش بياد... 

يعني شرايط و رابطه رو مديريت كني ... 

اين طور آدمها اغلب در ازاي برآورده شدن غرورشون ، حاضر به هر حركتي هستن ...

خب هر مردی در یه حدی مغرور هست دیگه. اگر بهشون عزت نفس بدین فکر کنم بهتر میشن. مثلا من هر وقت شوهرم برام چیزی میخری با کلی شیرین زبونی ازش تشکر میکنم. یا وقتی ماشینشو تمیز میکنه حسابی تشکر میکنم. اگر حس کنن از نظر همسرشون یه مرد توانا هستن آروم میشن اینطوری.

باهاش صحبت کن بگو از رفتاری که داره چه حسی بهت دست میده و چه اتفاقی برا زندگیتون میگفته آخه اگه ناز کردنی هم باشه مال زنه نه مرد 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )