2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو خودت کار کن تراپی برو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم کلا نا امید میشم امروز یکی حالم بد کرده شمارمو پیدا کرده ی کار بدردنخور بهم معرفی می‌کنه خودش دیبلم داره ازش می پرسم می بینم ی جای بهتر کار می‌کنه اونوقت بهم زنگ زده ی کار در حد بدبخت بیچاره ها معرفی میکنه خدا ازت نگذره نا امیدم میکنی

من خیلی زود رنجم حرف اون آدم تا مدت ها از دهنم نمیره مثلا یه نمونه بگم هفته پیش خونه مادر شوهرم بودم پسرم تو خونش بدو بدو میکرد مادر شوهرم با تندی گفت بخاطر بجه تو قرار نیست دوباره خونه تمیز کنم ها  من چیزی نگفتم برادر شوهرم جا من گقت مگا بجه اون چیکار میکنه حرفش تا مدت ها تو ذهنم آزارم داد بعدش دیگه نرفتم پایین یه هفته میشه دیگه بچه هامو نبردم پایین البته میدونم بعدش هم یه چیز دیگه میگه میگه محل نمیدی نمیری نمیای ولی من دیگه نمیبرم پایین بچم رو

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره