2777
2789
عنوان

توروقران بیاین

109 بازدید | 11 پست

توروخدا کمکم کنید من ۱۸ سالمه ۴ ساله با ی پسری دوستم خیلی دوسم داره بیش از اندازه دوسم داره حتی حاضره جونشو واس من بده حتی یبار هم چشمش سمت ی دختر دیگ نرفته اینا رو دیدم کاملا مطمئنم دارم میگم هر چقد تو جیبش باشه واس من فقط خرج میکنه نمیزاره کسی ی تو بهم بگه و ناراحتم کنه خیلی دوسم داره قصدشم جدیه اما وضع مالیش خوب نیست کارش تراکتوره برای یکی دیگ کار میکنه اما گفت ک قول میدم همه چیو جور کنم گفت ک میخام تراکتور بگیرم دارم تلاششو میبینم که از صب تا شب داره کار میکنه میبنم چقد داره تلاش میکنه یکی از فامیلامون اومده بود خونمون داشت با مامانم حرف میزد شنیدم میگفت ک وضع مالیشون صفره دخترتو بهشون نده

توروخدا یچیزی بهم بگین حالم خیلی بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این چیزی که به خودت مربوطه اما خیلی بچه واسه این حرفا حسم میگه سن اونم کمه به خودت زمان بده بیخیال همه چی شو وقتش که شد میاد خواستگاری گلم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

خودت میگی درامد نداره یه شغل بهتذ پیدا کنه چیمیشه مگ باهاش صبت کن بگو‌زندگی با این کارت نمی‌چرخه عوض ...

بهش گفتم اما میگه با این کار میتونم بیشتر پول در بیارم کارا رو حل کنم خیلی از آینده میترسم از ی طرف دوسش دارم اصلا نمیدونم چیکار کنم

بهش گفتم اما میگه با این کار میتونم بیشتر پول در بیارم کارا رو حل کنم خیلی از آینده میترسم از ی طرف ...

فوقش نشد نتونس بچرخونه اونموقخ‌ عوض کنه کاری نداره که الان یه فرشوشندگی واسه صب‌تا شب دیگه ۱۵ ۲۰‌تومنو میدن