2777
2789
عنوان

هاپو خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست

دقیقا هر چه که گفته بود تو تاپیکش هست مخصوصا بی اعصاب

مثه چیییی پاچه میگیره 

به دعای این زنیکه عقده ای هم ما نفرین نمیشیم🤣🤣🤣

نفرینش هم شک ندارم به خودش بر میگرده! 

@بهار2025 ‍ 

برات دعا میکنم خدا بهت زبون بده تا جلوی بقیه ی مثل موش اب کشیده نباشی دختر جان

دقیقا هر چه که گفته بود تو تاپیکش هست مخصوصا بی اعصابمثه چیییی پاچه میگیره به دعای این زنیکه عقده ای ...

تازه میخواستم راهنماییش‌ کنم دیدم پرروتر از این حرفاس :-)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هر چه که گفته بود تو تاپیکش هست مخصوصا بی اعصابمثه چیییی پاچه میگیره به دعای این زنیکه عقده ای ...

من تو ،استارتر و کسایی که لایکش کردنو واگذار کردم به خدا،بنابراین سکوت میکنم تا خدا خودش جوابتونو بده،تاوان این زخم زبون ها رو پس خواهید داد😊

#کارما

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

من تو ،استارتر و کسایی که لایکش کردنو واگذار کردم به خدا،بنابراین سکوت میکنم تا خدا خودش جوابتونو بد ...

منم تموم نفرین هاتو واگذار میکنم به خدا

در ضمن خانم بی زبون به دعای گربه کوره بارون نمیاد 😂

حالا تو هی فشار بیار به خودت

حسم میگه تو به زودی کارماشو پس میدی منتظر باش